Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Pedig ez a meccs még nincs lejátszva... Még csak most kezdenek szárnyra kapnia konzolok is...

Asszem kettőnk között a fő különbség, hogy Te rövidebb távban gondolkozol, ha nem tetszik, lecseréled, de élvezed, hogy most gyorsabb, halkabb. Én viszont hosszabb távban, bár van, hogy egy hirtelen jött gondolattól vezérelve én is gyakran cserélek, de alapvetően mindig úgy igyekszem vásárolni, hogy tartós legyen, ha úgy alakul a piac (vagy az anyagi helyzetem), ne szívjam meg, ha 2-3 évig nem nyúlok a géphez.
Mondjuk az még komoly különbség, hogy nálad egy igencsak hangos refi 290X volt, amit én 10 percig nem bírnék elviselni a gépemben a hangja miatt, szóval emiatt duplán megértem, hogy váltottál, viszont nálam olyan csendben dolgozott 900Mhz-en a 290 WF3, hogy hangját nem hallottam, miközben azért a sebessége eléggé rendben volt, imádtam.

Azt amúgy nem tudom, hogy tud nálad jobb lenni DX-ben a BF4 a 980-on, nálam amit Mantle alatt levágott, az überelt mindent, amit azelőtt bármilyen gépen tapasztaltam.
De ahogy írtam, itt már a monitorod is lehet szűk keresztmetszet, 60hz és nem a leggyorsabb IPS...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ahogy írtam, itt már a monitorod is lehet szűk keresztmetszet, 60hz és nem a leggyorsabb IPS...