Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Miért festene másképpen?144 kompakttal a PH-n egy 290x(MSI Gaming 114+30 a vizecske),míg a Lightning 159 ropi.Mindkettő kari vadi új PH-s ár.Persze ez nem olyan eget verő nagy különbség,de akkor sem más a helyzet(maradékból leget egy tisztességes ssd-t venni).Ha erre rászámolom,hogy a vizecskét használtan olcsóbban is beszerzem (mondjuk 25-ből feláll) akkor még nagyobb a különbség,de láttam már 100-ért refit és 106-ért Gaming-et használtan.Persze nem fair egy használt karit egy újhoz hasonlítani,de elméleti síkon beszélünk a költséghatékonyság terén és így bizony majd 30 ropit is spórolhatunk,miközben teljesítményben nem igazán vesztünk.
-
daveoff
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Jaja, én is értem mit mondasz, szerintem teljesen egyet értünk. Sőt ebben a barkácsolásos dologban is nagyon igazad van, utoljára is kikészített a 7970+alpenföhn peter páros, akkor azt mondtam soha többet custom hűtés, erre most megint bevállalom. Ilyen ez, sajnos nem bírok a seggemen maradni. Az összehasonlítás dolog is jogos, de én most kizárólag a teljesítményt tartom szem előtt, és abban így sem lesz hiány, sőt még most sincs, hogy alap 947MHz-en járatom a 290-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest