Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Stabilan felakasztanám magam
El is felejtettem,hogy milyen hangja van a refinek,bár nekem a régi motyómhoz képest minden lég hangos lenne
.Viszont meglepően erős egy hűtés még ebben a dög melegben is.Pont daveoff kolléga karijából indultam ki,hogy gáz lesz vele,de nálam nem nagyon hatotta meg a refit ez a dög meleg.dergander : Két refi kari után kijelenthetem,hogy igen
Kicsit szerverszobás érzés halgatni ha jól meghajtod a kártyát.Custom motyót huzamosabban még nem használtam,de a vízen lévő 2x1200rpm-en forgó házventihez képest ez ordít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
El is felejtettem,hogy milyen hangja van a refinek,bár nekem a régi motyómhoz képest minden lég hangos lenne
.Viszont meglepően erős egy hűtés még ebben a dög melegben is.Pont daveoff kolléga karijából indultam ki,hogy gáz lesz vele,de nálam nem nagyon hatotta meg a refit ez a dög meleg.