Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
Kicsit egyezkedek veluk, majd meglatom mire jutok

De most mar nekem senki nem jojjon, hogy ez meg az a kartya csalad mennyivel jobb.
En vagyok ra az elo pelda, hullanak ezek mint a legyek

Szerk: (#14418) HSM az a baj, hogy max bios defaultot tudok nyomni, vagy tolok masik biost.
De, hogy ezt kimerni hogyan lehetne, hogy esetleg a PCI fesz tobb vagy kevesebb, azt nem tudom.
Progikba nem hiszek, csak ugy mint amikor kiirja, hogy a VGA vrm 36000 fokos volt stb.
Monnyuk lehet igaz volt, es ezert fustolt el
Nah de ez viccnek is rossz, termszetesen felremeres, mint a szoftverek nagy reszenel eloforul. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
Itt van a PowerColor...
[link] 390-ért. Vagy a Lightning, 500-ért. Ha engem kérdezel, nem jobb annyival a Lightning, amennyivel drágább, max a +1év gari miatt lehet érdemes rajta elgondolkozni.De mindenképp vizsgáld meg a géped, amit írtam az NV topikba is, főleg a házat jól tartja-e a karikat, a lapot, slotot, nem hiszem, hogy a bolt miatt két VGA is ~2 hónap alatt kidöglene, ha ők lennének sárosak inkább azonnali KO lenne. Viszont valami kisebb elektronikai szabálytalanságból (vagy akár ha tuning miatt nem megfelelő feszeket kap a slotból!) az simán kinyírhatja ilyen távlatban.
Hiába veszel minőségi kártyát, ha specifikáción kívüli környezetbe rakod, úgy ki fog nyúlni az is, mint a huzat.(#14419) Devid_81: Én nem ajánlok kártyacsaládot, csak leírtam, szerintem Ati-ból mit érdemes megnézni, mivel kérdezted. Ha valami sáros a gépedben, Te vagy az élő példa, hogy kinyúlik akár ez, akár az.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába veszel minőségi kártyát, ha specifikáción kívüli környezetbe rakod, úgy ki fog nyúlni az is, mint a huzat.