Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Devid_81

félisten

válasz Devid_81 #14417 üzenetére

Kicsit egyezkedek veluk, majd meglatom mire jutok :)
    De most mar nekem senki nem jojjon, hogy ez meg az a kartya csalad mennyivel jobb.
    En vagyok ra az elo pelda, hullanak ezek mint a legyek ;] :DDD

Szerk: (#14418) HSM az a baj, hogy max bios defaultot tudok nyomni, vagy tolok masik biost.
    De, hogy ezt kimerni hogyan lehetne, hogy esetleg a PCI fesz tobb vagy kevesebb, azt nem tudom.
    Progikba nem hiszek, csak ugy mint amikor kiirja, hogy a VGA vrm 36000 fokos volt stb.
    Monnyuk lehet igaz volt, es ezert fustolt el :DDD
    Nah de ez viccnek is rossz, termszetesen felremeres, mint a szoftverek nagy reszenel eloforul.

• HSM

félisten

válasz Devid_81 #14417 üzenetére

Itt van a PowerColor... :D [link] 390-ért. Vagy a Lightning, 500-ért. Ha engem kérdezel, nem jobb annyival a Lightning, amennyivel drágább, max a +1év gari miatt lehet érdemes rajta elgondolkozni.

De mindenképp vizsgáld meg a géped, amit írtam az NV topikba is, főleg a házat jól tartja-e a karikat, a lapot, slotot, nem hiszem, hogy a bolt miatt két VGA is ~2 hónap alatt kidöglene, ha ők lennének sárosak inkább azonnali KO lenne. Viszont valami kisebb elektronikai szabálytalanságból (vagy akár ha tuning miatt nem megfelelő feszeket kap a slotból!) az simán kinyírhatja ilyen távlatban. ;) Hiába veszel minőségi kártyát, ha specifikáción kívüli környezetbe rakod, úgy ki fog nyúlni az is, mint a huzat.

(#14419) Devid_81: Én nem ajánlok kártyacsaládot, csak leírtam, szerintem Ati-ból mit érdemes megnézni, mivel kérdezted. Ha valami sáros a gépedben, Te vagy az élő példa, hogy kinyúlik akár ez, akár az. ;] :P

Új hozzászólás Aktív témák