- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #45714 üzenetére
No, a Radeon overlay szerint olyan 140 watt körül mozog a fogyasztás Siege közben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
bepken #45713 üzenetére
Üresjáratban 30 watt alá szerintem csak akkor lehet menni, ha belepiszkálsz a BIOS-ba. A Radeon Software-ben nem lehet a State0 feszültséget lejjebb venni. De szerintem nem is az üresjárati 30 watt a gond, hanem terhelés közben a ~180 watt.
Következőnek játék közben megnézem, az enyém mennyit fogyaszt így, kíváncsi vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm mindenkinek a választ, úgy néz ki, a kezdők szerencséjével nulla tapasztalattal sikerült elsőre ilyen jól belőnöm.
Ha ennyire a jóság határán vagyok, inkább nem piszkálom tovább, maradjon csak így stabil szépen, annyit már nem ér az a pár MHz vagy mV.
@Aprósólyom 144 Hz-es monitorom van, a GPU és a VRAM is 300 MHz-en megy üresben, még nem láttam 40°C fölött a GPU-t, s a ventiket sem hallottam felpörögni. De köszönöm a tippet!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Ideiglenes megoldásnak vettem egy Sapphire Nitro+ RX 580-at és mivel sok helyen olvastam, hogy indokolatlanul magas feszen járnak alapból, első dolgom volt alulfeszelni.
Tegnap este 2-3 óra Siege alatt stabilnak bizonyult. Így olyan 65 °C-ig melegedett hangszigetelt házban saját ventiprofillal. Gyárilag 1411 MHz @ 1150 mV volt.
Szerintetek van értelme még piszkálni vagy ennél jobb értékeket már nem valószínű, hogy ki tudok belőle hozni? -
Bjørgersson
félisten
válasz
varadigabor #5556 üzenetére
MSI Gaming X-eket osszehasonlitva azert 70-80 is van az a 30 watt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#Morcosmedve #5552 üzenetére
Ugye mindenki csak viccel?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #5506 üzenetére
k
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Zeratul #2140 üzenetére
A csöveknek annyira szerepük van, hogy a GPU-ról elvezessék a hőt a hűtőbordákba, tehát nem, nem jelent sokkal többet a csövek mennyisége, hiszen ahogy te is írod, a hűtőbordák adják le a hőt, a csövek csak odavezetik, ahonnan majd a ventilátorok áramoltatják el. Pontosabban egyik sem fontosabb a másiknál. Ergo minél több borda van, annál nagyobb a hőleadó felület, egységnyi idő alatt több hőt tudnak "kifújni" a ventilátorok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
dergander #2135 üzenetére
Segítek, mert látom, nem érted. Nem ez lett volna a hozzászólásom lényege, arra próbáltam utalni, hogy egy 150 wattos kártyára illő lenne nem ilyen spórolós hűtést pakolni. A 960 G1 megkapta azt a nagy batár három ventis hűtést, erre pedig csak egy ekkora jutott? Két oldalra még simán elfért volna legalább 5-5 borda. Ennyi talán még egy 950 Xtreme-en is van.
Zeratul fejtsd ki kérlek, mire gondolsz, kezdesz egyre kíváncsibbá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged