- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
nobela #45434 üzenetére
Miért nem adod már el ,ezzel is megkönnyíted magad és a topikot is?
pixelshader
Pisztolyt nyomnak a fejedhez ,hogy frissíts?
Jelenleg egy 2016/2017 es vga az RX470/480/570/580/590 -új driver ek nem rájuk vannak optimalizálva ,ahogyan az nv-nél sem a régi kártyákra összpontosítanak. -
killbull
aktív tag
válasz
nobela #45428 üzenetére
Nem kell a topicba írni, 2 ember belakta ide magát aztán ha írni mersz kapod az ívet, én is megkaptam pár hónapja mert lemert fagyni a gépem és segítettem másoknak melyik drivert rakják fel amitől nem fagy!
Hagyni kell őket ilyen savanyú emberek, nincs más dolguk csak itt ülnek azt nézik a topicot és AMD love van.
-
Pehi
senior tag
válasz
nobela #45360 üzenetére
Szia. Nekem meg csak nVidiáim voltak egészen tavaly februárig,és bevállaltam egy Sapphire Rx570 4Gb kártyát. Azóta is nagy megelégedésemre használom,és soha nem volt vele semmiféle probléma. Csendes,jó a hűtése,és soha nem csinált semmilyen hülyeséget. 1X sem. I5 mellett nekem teljesen megfelel. Előtte 1050Ti-m volt. Szerettem,de ez köröket ráver. Csak egy tapasztalatot írtam.
-
bepken
veterán
válasz
nobela #45365 üzenetére
szerintem arra céloznak a Srácok, hogy ha visszaolvasol a topikban és azt látod, hogy senki más nem panaszkodik az Adrenalin szoftver összeomlásokra, akkor valószínűleg nem a szoftverrel van probléma (vagy beállítás vagy kártya, esetleg a gépben lévő egyéb komponens a ludas)
-
Speed®
titán
válasz
nobela #45360 üzenetére
Vettél egy ismerten vacak típust, inkább errefelé keresném a hibát. Normál esetben, ha nem piszkálsz semmit (UV/OC/TDP), akkor nem szabad gondod legyen, a driverek már nagyon rég nem a Polarisokra fókuszálnak.
A fanboykodás sosem oldott meg semmit..de ha ennyire nem gyerebe, cseréld nVre, ki tart vissza? -
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
nobela #45332 üzenetére
Ez egy kicsit hosszú, de hasznos videó. Én ez alapján állítottam be.
-
killbull
aktív tag
válasz
nobela #45234 üzenetére
Elmész erre a linkre, kikeresed a PCB részt, azt amikor szét van szedve egy VGA, és az alján a hőmérsékleteket. Amikor megjelenik egy kártya itt fixen megfogod találni megtalálod ami téged érdekel, innen a legjobb választani.
Ami tapasztalat, ami top 1 kategória: AMD nél Sapphire Nitro+ és Nitro+SE, NVIDIA meg ASUS ROG STRIX. Ezek alkatrészekben, hűtésben a legjobbak, ezek pl a Sapphire Nitro direkt túl van méretezve a PCB je és nem átlag Choke vagy pl kondenzátor kerül bele hanem magas minőség és ugyan így van az ASUS ROG STRIX nél is. Olyan ez pl példa rá hogy tápegységből Bronze meg a Gold vagy Platinum. Ez a két márka brandje fixen megbízhatók, hőfokokba ventilátorokba akármi amit rátesznek a legjobbak!
-
-
4264adam
veterán
válasz
nobela #45215 üzenetére
+1 A Nitro+ mellett.
RTX3070 után hozzá jutottam amikor még 45k-ért adogatták a bányász variánsokat (4gb).
Újra pasztázva Full Towerben 64°C GPU, 38% ventilátor mellett. A tuningot jól bírja: 1430Mhz GPU, Mem: 2200Mhz. Itt sincs Artifact de a +2/3FPS-ért nem ennyire túlhúzva használom.1410 / 2000Mhz-en használom.
-
N_A_S
veterán
válasz
nobela #45215 üzenetére
PowerColor Red Devil
MSI Gaming X
Sapphire Nitro+Ezek szerintem jó kártyák, nálam ebben a sorrendben kb. Annyi hogy a Nitro+ az valszeg jobban húzható mint egy MSI, aminek viszont halkabb a hűtése. Ha megvetted, és 72C fölötti GPU hőmérsékletet tapasztalsz akkor érdemes lehet újrapasztázni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nobela #45215 üzenetére
Az msi-knek jó szokott lenni a hűtése vagy még a sapphire kártyákat dicsérik de mondjuk ott volt anno valami digi,valami hücsöves megoldással de most azt nem tudom pontosan más biztos tudja majd.Bár msi nél is vannak a legolcsóbb kártyák az armor amin kisebb borda meg két venti van azok jobban melegednek meg hangosak is azokat lehet annyira nem érdemes venni.Nekem xfx volt igaz 480 de annak is jó hűtése volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest