- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Jinxb1rd #45051 üzenetére
Nagyon egyszerű. [link]
Linkeltem képet. A feszültséget baloldalon addig csökkented amíg stabil a kártya. Elég, ha az utolsó 3 értéket csökkented, vagy ami magasabb mint az általad kívánt (látszik és is többet csökkentettem).
Aztán ha ez nem elég, akkor a feszültség felett az órajeleket is csökkentheted, így még tovább csökkentheted a feszt. De ezeket magadnak kell kitesztelni. -
koszos91
tag
válasz
Jinxb1rd #45051 üzenetére
Szia!
Elég annyit csinálni, hogy a Wattman-ban a hangolás fülnél, a feszültség csuszkát pár %-val csökkented és máris halkabb, hűvösebb lesz és csak minimális lesz a teljesítmény csökkenés (persze attól is függ, hogy hány %-val csökkentesz)
De ha hülyeséget írtam, akkor majd valaki javít, vagy kiegészíti.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI Radeon RX 6800 16GB GDDR6 256bit
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest