- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Na erről beszéltem az előbb ,manapság az ember nem mindig jár a legjobban.....
Cicergéssel nem nagyon tudsz mit kezdeni ,arra nincs garancia és nem is számít nagy gondnak...
Én is találkoztam már nem 1x ilyennel ,vlmikor a táp csere ,vlmikor a vga csere oldotta meg csak ,de mindig buktam ez miatt ,engem idegesít az ilyen is hiába elvekben nincs ennek sem hátránya... -
Mohan
csendes tag
2 napja írtam a fórumra, azóta egy kicsit tovább nyomoztam a témában. Arra adott válaszokat köszönöm tőletek!
A jelenségemet ebben ([link] ) a videóban találtam meg.
Jól hallható egy sercegéses hang, ami elkülönül a hűtéstől. Ez a hang valamivel magasabb frekvencián érzékelhető. Ezt a hangot a videó elejétől kb. háromnegyedéig lehet hallani. A végén már nem nagyon, mert ott a referencia kártya hűtésének a hangja olyan nagy, hogy teljesen elnyomja a sercegést!
Nos mivel nekem MSI Gaming X-em van, ezért végig hallom ezt a sercegést maximális közeli terhelés közben (120-160W).Ez a sercegés természetes?
(Nyafogást, vinyogást csak 100 FPS fölött ad ki a kártya. Legalábbis a tesztek alapján, amit futtattam.)
Válaszokat köszönöm!
-
törölt tag
-
menpee
aktív tag
Ja, a cicergés a coil whine, azzal nincs gond. Ha sisteregsz, az első hallásra lehet elektromos (akár a backplate és a pcb között) kisülés vagy akár ventillátor hozzáérhet valamihez nagyobb fokozaton (burkolat, belső bezetékelés). Ezek csak tippek, viszont én utánanyomoznék mindenképp, mielőtt valami nagyobb baj nem lenne.
Youtube-on van sokféle cw hang, egyikhez sem hasonlított? -
windlord
őstag
Nekem a kártya dobozában volt.
Szoszi94:
Ez jött válaszban az AMD -től.:
Congratulations on reserving SID MIERE'S CIVILIZATION VI - Steam Download! We will update your account and notify you as soon as the game code is available.De ne legyen igazad, mert már előre eladtam a játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged