- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
Igen, néhány napja jött ki ez a hír. Viszont én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy idő után a játékosok ne lázadjanak ez ellen tömegesen.
Egyébként én már arra is gondoltam, hogy a bányászokra fogás az csak egy ürügy: tudják a GPU gyártók is, hogy a gépigények nem növekednek olyan mértékben, mint ahogy a GPU-k gyorsulnak. Hiába a 4K, a játékosok 99%-a FHD-n játszik. Ehhez 60 fps mellett a 900-as NV széria idején kellett egy GTX 970. A mostani szériában elég egy GTX 1060 vagy RX470-580. Ha megint lesz egy nagyobb ugrás, akkor a következő szériában már FHD Ultra 60 fps közelében lehet (nyilván kicsit túlzok, de nem feltétlenül sokat) egy RX660-GTX1150 szintű kártya is, amit elvileg 40000 Ft körül kéne kapnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest