- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Grave_444 #47399 üzenetére
Architekúra függő, úgyhogy csak óvatosan a véleményekkel.
Régi GTX is hasonló: GTX 1080-nál a GPU 1200+ MHz-n jár konstans 2560*1440p@140Hz felett: #39007 cyber86Ez meg az én GTX 1060 6GB-am 1080P 280Hz-en
, úgyhogy én 240Hz-en használom a monitorom. Viszont 240Hz-en 30-60 másodperc mire visszaáll alap órajelekre.... ennyi ideig meg szinte sose idle, úgyhogy vagy 120Hz-en használom a desktopot, vagy leszarom a fogyasztást....
Abban a GTX 1070/1080 topikban egy srác írta, hogy RTX 3070-nel neki már nincs ilyen gondja. Nagy videó sávszélhez, modern GPU kell, ez van.Szerk.: És van egy gyanúm, hogy valamiért monitor függő is. LG 1080P 144Hz monitoromnál pl mindig jelentkezett ez a gond, amit említesz. Acer 240Hz-nél pedig nem, minden frankó, ahogy Lacccca87-nél is.
-
Csupingo
veterán
válasz
Grave_444 #47399 üzenetére
Ez az amd rákfenéje talán az rx-ek megjelenése óta. Elvileg valakinek sikerült már CRU-val megoldani. Pár találat. Pontosan mi a trükk, azt sajnos nem tudom. Tényleg egyszerűbb lehet 120-ra tenni és ha szerencséd van, ott már visszaveszi a memóriát.
-
-
MasterMark
titán
-
AllTheBest
őstag
válasz
Grave_444 #22070 üzenetére
HA kicsit visszaolvasol hamar rá lehet jönni... Egyrészt 470-et már nem gyártanak, csak 570-et, amit meg nagyon szeretnek a bányászok(bitcoin stb) és elég sokat vásárolnak/vásárolnának, készlethiány van mindenhol, jelnleg jó áron kb csak használtan tudsz szerezni és akkor is csak ha gyors és szerencsés vagy
-
Apucy01
őstag
válasz
Grave_444 #13556 üzenetére
Tudod mikor a 380 at vettem mindenki azt mondta fos az asus én mégis azt vettem egyszer cserélni kellet igaz de a második tökéletesen megy a mai napig.. A környezetemben több nitro és giga is elhalálozott már azóta a rossz asus meg még mindig megy!
hogy ez hogy lehet rejtély....
-
menpee
aktív tag
válasz
Grave_444 #13561 üzenetére
Akkor sima ügy
Gondolom moduláris tápot tervezel meg egy kis fúrást-faragást a ház körül.Én a Sapphire-t javasolnám, de ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz. A ház tetejére is fogsz faragni ventit? Eléggé gyenge a szellőzés odafent a kártyának a tapasztalatokat olvasva.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Grave_444 #13558 üzenetére
Esetleg ha vannak tesztek amiket csináltál a 970-el ,úgy tudunk viszonyítás alapot adni szívesen.
Én nagyon szeretem a kártyát ,3 hónapja kb. hogy megvan ,de azóta használom ,halk ,stabil ,stb. ,driver gondjaim sem voltak.
Mostani játékok is magas beállítások mellett 60fps legalább megvan ,mondjuk én be is szoktam kapcsolni a korlátot ,online csak a gta t tolom.Olvasgasd vissza a fórumot többet nem tudsz tenni ,én személy szerint a 470-ből csak MSI-t ismerem.
-
menpee
aktív tag
válasz
Grave_444 #13546 üzenetére
27 centi?
SFX táppal a 25 centis kártya csak az égiek áldását követően ment be. A Nitro-nál lehet is ebből probléma, mivel a 24 centis kártyának hátul van a tápcsatlakozója, így arra is kell számolni távolságot.
Az Asus Strix 24,2 cm, az XFX összes 470-e 24 cm, a Giga 23,2 cm tápcsati felfelé irányítva mindenhol.A 470 egyébként nagyon fog hasonlítani a 970-es emlékeidben élő élményekre.
Látom, már írtad a 25 centit azóta, de a hsz nagy része attól még érvényes
-
sakal83
addikt
válasz
Grave_444 #13546 üzenetére
470 4gbhoz kepest van tapasztalatom. Csak az msi rx470re cserelnem a helyedben de 2-3ftnal nem fizetnek ra tobbet.
De ha nem csak a kíváncsiság hajt akkor hagynám a 970et. Nincs erzekelheto kulonbseg. Leszámítva azt hogy a régebbi jatekok szarabbul futnak a 470en. De egy két új mar jobban.
Ezek mind egyszintu vgak. Az előrelépés neked a 1070.
470-bol msi.
27 cm alatt az xfx 480 8gb rs sem rossz minden hiresztelessel ellentetben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest