- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
polgi803 #15092 üzenetére
WoT egyelőre random kilépeget, hogy driver vagy játék probléma jó kérdés. Amúgy maxon (élsimítás nélkül) 80-100 fps, 2560x1440. A BF4 is nagyon jól szalad, 2560x1440 maximum közeli beállítás, pályától függően szintén 80-110 fps 64 fős szerveren (kisebb pályákon lehet van kis proci limitem is). A többiről nem tudok nyilatkozni.
-
füles_
őstag
válasz
polgi803 #15086 üzenetére
WoT-ban vannak driveres anomáliák egyes topiklakók szerint. Én nem tudok nyilatkozni róla, fél éve nem nyitottam meg a WoT-ot.
BF4-ről azt kell tudni, hogy nem igazán domborít benne a Polaris. Én 280X-ről váltottam RX 470-re és kb. ugyanazt a teljesítményt produkálja a két kártya. Erről máshol is lehet olvasni. Ettől függetlenül jól fut max beállításokon.
BF1/Far Cry Primal-ban jól megy a Polaris.
Photoshop-ban tudom, hogy jók az AMD kártyák. Wordpress-t nem ismerem.Az MSI csinálta a leghalkabb hűtőt az RX szériára
-
távcsőves
senior tag
válasz
polgi803 #15070 üzenetére
Az MSI Gaming azért népszerű, mert mindenféle állítgatás és custom ventilátor profil nélkül a legcsendesebb. (És most már elégé olcsósodtak is.) A mellett, ahogy mostanában más sorozatoknál is látszik (zöld oldalon is) a minőségük is rendben van. Ez nem jelenti azt, hogy néha nem fut esetleg bele valaki egy gyártási hibás darabba, de ezért van a garancia. Főleg nem jelenti az előbbi pár mondat, hogy más gyártmány ne lehetne jó vagy megfelelő az igényeidnek. Minden ár kérdése, ezt mindig elmondom. Illetve a népszerű erre felé a GPU alulfeszelése, mert a legdzsumpibb kártyán is rengeteget lehet vele javítani. Jó AMD szokás szerint az alapfeszültség bőséges.
A driverek nálam hibátlanok, eddig 5 féle volt telepítve nálam, nem volt hibám eggyel sem, de lehet, hogy beleszaladsz valamibe. Ezt próbálgatni kell panasz esetén, de amennyi féle pc konfiguráció létezik, a lehetőségek száma végtelen. De ez a zöldeknél is így van. (Olvasom az ő fórumaikat is, ott is van driver kérdés szépen.) Azt nézd meg, van-e kifejezett NV játék amit szeretnél játszani, ez a lényeg. (A népszerű WoT kerget engem örületbe itt, többen jelezték szarul megy nekik RX4XX kártyával, én meg már mindent próbálok, és nem sikerül elérni, hogy kifejezett szarul fusson. Nem azt akartam leírni, hogy aki jelezte, nála rossz az kamuzik! Csak érdekel a probléma, de nekem nem jön össze.) Szóval driverekre visszatérve, gyakran jön új. De dönteni Neked kell. HA valami érdekel még, kérdezz itt, sokan vettek RX-et, biztos van aki tudd még segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest