- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
attak79 #20738 üzenetére
Lehet, hogy az 580-nál is lesz pár bios frissítés amivel rendberaknak pár dolgot. Jó példa erre a giga rx 480 g1. Az elején kegyetlenül melegedett, sokat evett, kapott egy bios frissítést és utána minden renbden lett.
Az én 480-am is dobozból kikapva elég sokat evett, felraktam rá a legfrisebb biost és egyből kevesebbet kért -
füles_
őstag
válasz
attak79 #20061 üzenetére
Üdv!
Ez elég sok mindentől függ. Mennyire szivárog a GPU-t alkotó lapka, mennyire szellőzik, hány fok van a helységben stb.
Nekem egyventillátoros XFX-em van kicsi hűtőbordával, bár ez RX 470. 3 ventillátorral a házban, nagyon jó szilíciumlapkával, alulfeszelve, 20 fokos szobában 70 fokig melegszik 1500 RPM mellett.Szerintem RX 480 esetében inkább 70-re állítsd a célhőmérsékletet és úgy próbáld meg az 1500 RPM-et te is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest