-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
sarkadifeca #33937 üzenetére
csak próbaképp told fel a játékokat max beálításra.... a resolution scale-nak is adj rendesen!!! az a tippem hogy ott masjd ez szépen kisimul, persze jócskán bezuhan az fps, de legalább látod majd hogy a kártyának semmi baja... 64-es szervereken ez megeszi a 8 magos procikat is!!! Ha nem laggol akkor ne is törődj vele amúgy, ez csak simán cpu limit.
-
paprobert
őstag
válasz
Energiahatékonyság kapcsoló, valamilyen sync bekapcsolva. Ezek okoznak ilyet.
Pár hete volt róla szó. Ha nagyobb lesz a terhelés egy másik játékkal, egyre kevésbé kapcsol majd le takarékba. Ez nem hiba.
-
ncc1701
veterán
válasz
sarkadifeca #33940 üzenetére
Akkor is csinálhat ilyet, ha a procid nem "hajcsa" ki a kártyát. Vagy vmi fps limit van bekapcsolva. Vsync, vagy chill, fene tudja.
-
HSM
félisten
válasz
Én megpróbálnám levenni mondjuk 1300MHz-re az órajelét a GPU-nak alapfeszen, magas power limittel. Ha akkor is csinálja, akkor vagy valami szoftveres bug, vagy CPU-limit. Nekem a BF1 multi nagyobb szervereken simán megevett hat magot is.
-
ncc1701
veterán
válasz
Próbáld első körben alapon, +50% power limittel.
-
Looserke
őstag
válasz
sarkadifeca #28649 üzenetére
monitoron az LG logó alatt van egy kis pöcök, nyomd be, akkor megjelenik a monitor beállító menü, ott pedig tudsz a kis pöcök mozgatásával navigálni:
menu - picture - game adjust és azon belül a freesync-et kapcsold be
ja és hdmi-vel megy a freesync, én is azzal használom, amit a monitor mellé adtak (nekem ugyanilyen moncsi van csak 24"-os)
-
MasterMark
titán
válasz
sarkadifeca #28649 üzenetére
Esetleg nézd meg a monitor specifikációjában? Ha van rajta DisplayPort akkor nagy valószínűséggel csak azzal megy...
-
Lacccca87
addikt
válasz
sarkadifeca #28335 üzenetére
470 hez az i5-6500 bőven elegendő, nem tapasztaltam jelentős grafikai gyorsulást mikor i5 6400 ről i5 8500-re váltottam. 3D mark tesztjeiben a GPU kapott kb 2-3%ot plusszban ami inkább a friss drivernek volt köszönhető.
Amennyiben lehetőséged van és nem hátráltat semmi én a helyedben a 8.1-et nagyon gyorsan dobnám. vagy 10 vagy vissza 7.Egyébként driverből töltsd le a legfrisebb Win7 hez valót és azt telepítsd fel, elvikeben azt el fogja fogani az a 17.xxx es driver már nagyon régi főleg ha BF5 el akarsz játszani.
-
sarkadifeca
tag
válasz
sarkadifeca #9785 üzenetére
Mondjuk előtte 7970-em volt, ahhoz képest megéreztem a változást, több fps, szebb a kép, folyamatosabb a játék, lényegesen halkabb a VGA .. stb. stb. Szerintem Nekem megérte váltani! Üdv!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
sarkadifeca #9775 üzenetére
Az általad említett probléma, nem probléma a valóságban.
Millió oka lehet annak, hogy a GPU kihasználtsága ugrál fel és le. Valószínűleg azért ugrál le-fel mert épp megteheti, mert nincs más dolga.. mert valami kevés a gépedben, és arra vár.
Emelj a grafikai beállításokon, hogy ne legyen ideje ennyire pihenni, Az i5 4460 noha nem egy izomgép, de bőven elég.
-
jety91
őstag
válasz
sarkadifeca #9762 üzenetére
Ha nincs drop miert foglalkozol vele?
-
ncc1701
veterán
válasz
sarkadifeca #9762 üzenetére
Nincs vmi v-sync bekapcsolva, vagy vmi fps korlát máshol beállítva?
-
sakal83
addikt
válasz
sarkadifeca #9203 üzenetére
átlagosan 35-40%, de az újabbakban megvan/meglesz az 50% is.
Egy kategóriával feljebb van. Szerintem érdemes cserélni
sokáig 7950-em volt 280X fölé oc-ézva, tapasztalatból írom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest