- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Természetesen csak akkor emeli meg a fogyasztást, ha képet is küldesz rá. Klónozott, vagy kiterjesztett asztalra gondolok. Ha nincs rá kép küldve, akárhány monitort rádughatsz, nem fogja "zavarni", marad szépen 300Mhz-en a memória.
(#27960) kago akira: A jó működés az lenne szvsz, ha mókolás nélkül is passzív maradna 50 fok alatt.
Nálam konkrétan van egy 8 vagy 9 centis ventilátor egyből a backplate-en a GPU mögött, ami még hátulról fúj rá, felülről a házba egy 18centis fúj be és elölről is. Nem a szellőzésemmel van baj, ezt elhiheted.
No, meg van egy 12-es kifújó hátul, biztos, ami biztos alapon.
Nálam amúgy szerencsére nem kellett dobni, 1Ghz-re sufnituningolva a memóriát mint írtam, éppen elvan 45-47 fok között, végig passzívan. Csak azt nehezményeztem, hogy ezt nem tudja csak úgy a dobozból kivéve, az lenne az igazi. -
HSM
félisten
Ha ezekre elég a 4GB, akkor garantáltan nem fogsz csalódni a Nitro+ kártyában.
(#27788) Pepeeeee: Megnézték a videón egy rakás játékban, aminek még éppen elég a 4GB, és megállapították, mennyivel gyorsabb a 8G-os 2Ghz-es ramja a 4GB-os 1,75Ghz-esénél.
Ha csak kicsit kér több ramot a játék, akkor még nem szokott nagy baj lenni csak némi lag, de előbb utóbb utoléri a végzet a ramhiányos kártyát. Amúgy vannak játékok, amik be se töltik a magasabb minőségű textúrákat, ha nincs hova, hiába állítottad be. Szval ezzel a témával óvatosan kell bánni.
-
HSM
félisten
Én úgy voltam vele, hogy ha már ráköltök egy rakás pénzt, akkor nem azon a mondjuk 10-15 000-en fog már múlni, amennyivel többe kerül a 8GB-os. Ne ezért kelljen cserélnem hamar, vagy állandóan kompromisszumot kötni. Én már szívtam eleget kevés ramos VGA-val, az 1GB-os 5850-emnek is az lett a vége, a 2GB-os 7870XT-mnél is ezzel volt a gond, mind bírt volna lényegesen jobb képminőséget, mint amennyit a rajtuk lévő RAM lehetővé tett, és szvsz a 4GB-os 570/580 is ez a kategória, már most is kb mindig tele van, és egyre több az olyan cím, aminél meg már durván több kellene és vissza kell butítani.
El lehet vele lenni, ez kétségtelen, de akkor már megtarthattam volna az RX560 4GB-om is, azzal is el lehetett lenni fele ennyi pénzért...
Persze, ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged