- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Scuderia77 #9590 üzenetére
Megszűnik, persze, mivel 60fps-re lekorlátozza a játékot. Másik előnye ennek, h kevésbé zabál, melegszik a gép, plusz ugye inkább az számít, h a minimum fps ne essen be alá, kevés játék van, aminél nem elég egy stabil, 60fps.
(#9588) schawo: Van igazság abban, amit írsz. Csak spúr vagyok most még monitort is venni.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Scuderia77 #9587 üzenetére
cicergés általában csak magas fps-nél gyakori jelenség. Vagy vsync-el játszol, vagy nem foglalkozol vele
-
Simi37
őstag
válasz
Scuderia77 #9411 üzenetére
Én a legjobb pillanatban szereztem az msi 480 gamingx 8gt, 95300 volt azóta sem láttam ilyen jó áron.
-
sakal83
addikt
válasz
Scuderia77 #9397 üzenetére
AZ en xfx triple xem nem tipikus coil whine volt hanem olyan mintha magasfeszultsegu aramvezetek alatt allna. Mindenkepp netrol rendeld hogy elallhass problema eseten.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Scuderia77 #9397 üzenetére
Nagyon hangos és idegesítő tud ám lenni ez, szigeteléssel nem fogod tudni elnyomni a hangját sajnos. Hiába írják a gyártók hogy ilyen-olyan csúcs szuper tápellátás dolgozik a kártyán akármelyiknél előjöhet ez a gond.
-
válasz
Scuderia77 #9373 üzenetére
Nekem ugyanilyen kártyám van, mint fentebb írtam bizonyos esetekben ez is cincog, de engem pl nem zavar.
-
aginor
veterán
válasz
Scuderia77 #9356 üzenetére
Ami még kérdéses lehet, az a memória mérete. Nekem is 4gb van, de ésszerűség miatt én a 8Gb-os verzióra szavaznék a helyedben, viszont akkor már nem 20k a difi a két kártya között, az is igaz.
Ár/érték arányban ebben a szegmensben jelenleg szerintem verhetetlen a 4Gb-os 470. -
sakal83
addikt
válasz
Scuderia77 #9346 üzenetére
Volt 780am. Az rx470 erősebb. En a helyedben 65kig vennek rx470et. A 480 szerintem felesleges mert ami a 470en nem megy az a 480on sem megy. A 470nek nincs konkurenciaja a 480nak a 1060 ami nagyon eros vetelytarsa en azt vennem ha két évig tervezel es a 480 fele tendalsz
Ha xfxben gondolkodsz a black editiont valaszd ne a triple xet. Több embernek cincogott. Nekem is.
Átnézegettem az újabb játékok tesztjeit es az rx470 a 970et kezdi előzni.
Ha 2+ evre tervezel akkor egyértelműen 480 8gb! A 1060at is eléri az nvidia "avultatása" 2 ev múlva.
-
füles_
őstag
válasz
Szia!
Ha szereted a kimaxolt textúrákat/effekteket/élsimításokat és szeretnéd minél tovább kihúzni a VGA-val akkor az RX 480 8GB-ot válaszd!Ezt későbbiekben könnyebben el is tudod majd adni a 8GB vRAM miatt.Ha az RX 480 8GB mellett döntesz akkor én a BReal kolléga által linkelt MSI-k közül választanék.Ha úgy érzed hogy megelégedsz a kicsit kisebb teljesítménnyel és a nem kimaxolt textúrákkal akkor megteszi neked az RX 470 4GB/RX 480 4GB is.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Szia!
Tökéletesen jól látod a helyzetet pro és kontrával együtt. Szerintem ez az a pont ahol már csak neked kell igazán dönteni.
Az RX480 -tesztek válogatják de- kb. 10% gyorsabb az RX470-nél FHD felbontásban. Ez Nem túl sok.. (szerintem az AMD-nél is ennél többre számítottak)
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
nincs akkora difi a 470 és a 480 között teljesítményben, hogy azt lehessen mondani, hogy utóbbi jóval hosszabb ideig fog kitartani. Ezek középkategóriás kártyák, évek múlva ki tudja mi lesz.
Ha 3éves nagyságrendben gondolkodok akkor én az 1070-et választanám, de nyílván az meg más szint. (na meg ez szubjektív, mert nálam a VGA-k nem nagyon élnek meg soha fél évnél hosszabb időt
)
Nyílvánvalóan se a 470 se a 480 nem lesz használhatatlan később, hisz egy 4-5éves 7850-el is simán el lehet lenni a mai napig megfelelő kompromisszumokkal.
Ha van rá keret, én azért a 480-at venném, ha kicsit meg akarod húzni a nadrágszíjat, akkor 470, utóbbival se nagyon fogsz mellélőni, sőt ár-érték arányban jobb választás a nagyobb tesónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged