- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
válasz
hofpapa67 #4613 üzenetére
Üdv!
Nekem is csak a windows kapcsolja be az rx 560-amat, így amikor windowst telepítek IGP-ről kell telepítenem, mivel csak azzal ad képet. Utána beteszem a kártyát és simán felismeri.Nekem is az a problémám, hogy az RX 560 nem ad jelet, csak ha bebootol a windows. Akármit is állítok be a biosban. Nekem DP-DSUB átalakítóm van.
-
távcsőves
senior tag
válasz
hofpapa67 #4596 üzenetére
Ilyet kellene keresned BIOS-ban, Primary Graphics Adapter és PEG/vagy PCI-e graphics legyen beállítva. A lényeg, ne IGP. A táp elég lesz hozzá, röhögve fog menni, max75w-os az egész. TV-n kitudnád próbálni, d e van egy kis baj a tv-kel. Az a gond, hogy limited RGB-re kellene állítani a hdmi kimenetet, hogy legyen kép a kezdetektől rajta, ezt meg akkor tudod beállítani, ha a driver már fel van telepítve. Nincs ott egy DP port vagy HDMI bemenetes monitor pár percre kölcsön a közelben? Ha egyszer beüzemelted és letiltottad az alaplapi IGP-t rendben lesz minden. Csak vakon kicsit nehéz elismerem.
Szerk az a kábel amit próbáltál, nem ajánlott, én legalábbis interneten sok jót nem olvastam róla. Nekem ilyen nincs, csak aktív HDMI to D-SUB átalakítom (egy kis doboz, amibe a két hagyományos kábel csatlakozik) , és az klasszul működik.
-
válasz
hofpapa67 #4594 üzenetére
Nekem is majdnem ugyan az a lapom van, a tiéd H61M-VS, az enyém H61M-HVS, egyedül annyi a különbség, hogy az enyémen van alaplapi HDMI csatlakozó. Nekem az egyel újabb RX560 megy. Ha a táp kevés is lenne az nem windows bootoláskor hanem játék közben fog kiderülni. Az én tápom 350 wattos, igaz minőségi, de lassan 10 éves. Ez elbírja.
Ha berakod a kártyát és rádugod valahogy a tv-t boot közben mindenképp kellene képnek lenni.
Alaplapi bios-ban meg kéne nézni, hogy melyik az alapértelmezett videovezérlő, az integrált vagy a pci-express. -
kecsawi
senior tag
válasz
hofpapa67 #4594 üzenetére
1. támogat nagyobb kártyákat is az alaplapod.
2. 400 w-ot írnak de ez a gagyira vonatkozik, ha minőségi és nem ezeréves tápod van, akkor viheti gond nélkül.
Szerintem teszteld: ha a prociban levő igp képét látod a tv-n, akkor rakd be a 460-at, és a biost onnan is látnod kellene még driver nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Wii U
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest