Aktív témák
-
Köszi a figyelmeztetést, de Omli85 tapasztalatai alapján úgy tűnik ennél a szériánál már nincs gond a hűtéssel.
Na és mégis ez a legolcsóbb 390, amihez 3 év gari jár.Szerintem én is kipróbálom ezt a kártyát.
Csak az érdekelne, hogy ezennel is merjem-e még a lassan 7 éves COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite házammal együtt használni, vagy azért már illene nyugdíjaztatni a házat.
Mert egyébként ebben is ugyanúgy tudnak szellőzni a dolgok, 2 ventivel (első, hátsó) úgymond kereszthuzatot csinálok, szóval nem reked bent meleg levegő nagyon szerintem. -
Ó, köszi szépen a megerősítést!
Akkor szerintem hamarosan berendelem konkrétan ezt, ami egy 7870-et fog leváltani.
Majd valamikor később jönni fog egy "nyújtott fullHD" 21:9-es LG monitor és kánaán lesz jó pár évig játékok terén.Windows-t nem tervezek újratelepíteni, elég lesz úgyis nemsokára a Windows 10 tiszta telepítése majd.
Ha már feljött a monitor téma...
Van valakinek itt tapasztalata a Freesync technológiával kapcsolatban? Itt az érdekelne, hogy érezni-e különbséget a hagyományos V-sync-hez képest.
Egyáltalán mi a különbség? -
válasz
watador600 #39 üzenetére
Ahogy olvasom, régebbi AMD kártya tulajdonosok belefuthatnak ilyenbe.
Viszont itt is működik a régi recept (amit a videókészítő csávesz úgy tűnik fura módon nem ismert):
Előző VGA-val a gépben lefuttatni egy DDU-t --> gép lekapcs --> majd az új kártya beépítése után elvileg problémamentesen lehet folytatni a továbbiakat.Engem az érdekelne saját részemről, hogy megéri-e vajon i5 3570-esem mellé valami 390-et venni (x-est semmiképp sem tervezek) vagy én már inkább 380 fele nézegessek.
Pár hónapos vélemények szerint egy 290x/-x még passzol a fentebb említett procim mellé és úgy tudom a 390, az durván 290x/-x szinten mozog.
Friss széria lévén már mindenképpen valami 3xx-et szeretnék magamnak.Ehhez kapcsolódóan várnék vélemenyeket hozzáértőktől, amit előre is köszönök!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest