Keresés

Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Zsohi #47 üzenetére

Köszi a figyelmeztetést, de Omli85 tapasztalatai alapján úgy tűnik ennél a szériánál már nincs gond a hűtéssel.
    Na és mégis ez a legolcsóbb 390, amihez 3 év gari jár.

Szerintem én is kipróbálom ezt a kártyát.
    Csak az érdekelne, hogy ezennel is merjem-e még a lassan 7 éves COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite házammal együtt használni, vagy azért már illene nyugdíjaztatni a házat.
    Mert egyébként ebben is ugyanúgy tudnak szellőzni a dolgok, 2 ventivel (első, hátsó) úgymond kereszthuzatot csinálok, szóval nem reked bent meleg levegő nagyon szerintem.

• fery02

addikt

válasz mlinus #45 üzenetére

Ó, köszi szépen a megerősítést! :)
    Akkor szerintem hamarosan berendelem konkrétan ezt, ami egy 7870-et fog leváltani.
    Majd valamikor később jönni fog egy "nyújtott fullHD" 21:9-es LG monitor és kánaán lesz jó pár évig játékok terén. :))

Windows-t nem tervezek újratelepíteni, elég lesz úgyis nemsokára a Windows 10 tiszta telepítése majd.

Ha már feljött a monitor téma...
    Van valakinek itt tapasztalata a Freesync technológiával kapcsolatban? Itt az érdekelne, hogy érezni-e különbséget a hagyományos V-sync-hez képest.
    Egyáltalán mi a különbség?

• fery02

addikt

válasz watador600 #39 üzenetére

Ahogy olvasom, régebbi AMD kártya tulajdonosok belefuthatnak ilyenbe.

Viszont itt is működik a régi recept (amit a videókészítő csávesz úgy tűnik fura módon nem ismert):
    Előző VGA-val a gépben lefuttatni egy DDU-t --> gép lekapcs --> majd az új kártya beépítése után elvileg problémamentesen lehet folytatni a továbbiakat.

Engem az érdekelne saját részemről, hogy megéri-e vajon i5 3570-esem mellé valami 390-et venni (x-est semmiképp sem tervezek) vagy én már inkább 380 fele nézegessek.
    Pár hónapos vélemények szerint egy 290x/-x még passzol a fentebb említett procim mellé és úgy tudom a 390, az durván 290x/-x szinten mozog.
    Friss széria lévén már mindenképpen valami 3xx-et szeretnék magamnak.

Ehhez kapcsolódóan várnék vélemenyeket hozzáértőktől, amit előre is köszönök! :)

Aktív témák