Aktív témák
-
Köszi a figyelmeztetést, de Omli85 tapasztalatai alapján úgy tűnik ennél a szériánál már nincs gond a hűtéssel.
Na és mégis ez a legolcsóbb 390, amihez 3 év gari jár.Szerintem én is kipróbálom ezt a kártyát.
Csak az érdekelne, hogy ezennel is merjem-e még a lassan 7 éves COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite házammal együtt használni, vagy azért már illene nyugdíjaztatni a házat.
Mert egyébként ebben is ugyanúgy tudnak szellőzni a dolgok, 2 ventivel (első, hátsó) úgymond kereszthuzatot csinálok, szóval nem reked bent meleg levegő nagyon szerintem. -
Ó, köszi szépen a megerősítést!
Akkor szerintem hamarosan berendelem konkrétan ezt, ami egy 7870-et fog leváltani.
Majd valamikor később jönni fog egy "nyújtott fullHD" 21:9-es LG monitor és kánaán lesz jó pár évig játékok terén.Windows-t nem tervezek újratelepíteni, elég lesz úgyis nemsokára a Windows 10 tiszta telepítése majd.
Ha már feljött a monitor téma...
Van valakinek itt tapasztalata a Freesync technológiával kapcsolatban? Itt az érdekelne, hogy érezni-e különbséget a hagyományos V-sync-hez képest.
Egyáltalán mi a különbség? -
válasz
watador600 #39 üzenetére
Ahogy olvasom, régebbi AMD kártya tulajdonosok belefuthatnak ilyenbe.
Viszont itt is működik a régi recept (amit a videókészítő csávesz úgy tűnik fura módon nem ismert):
Előző VGA-val a gépben lefuttatni egy DDU-t --> gép lekapcs --> majd az új kártya beépítése után elvileg problémamentesen lehet folytatni a továbbiakat.Engem az érdekelne saját részemről, hogy megéri-e vajon i5 3570-esem mellé valami 390-et venni (x-est semmiképp sem tervezek) vagy én már inkább 380 fele nézegessek.
Pár hónapos vélemények szerint egy 290x/-x még passzol a fentebb említett procim mellé és úgy tudom a 390, az durván 290x/-x szinten mozog.
Friss széria lévén már mindenképpen valami 3xx-et szeretnék magamnak.Ehhez kapcsolódóan várnék vélemenyeket hozzáértőktől, amit előre is köszönök!
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest