- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect #38975 üzenetére
Egy évig használtam 7970 Ghz 6Gb Ghz űber oc feszelt... kártyát, szintén szarráfeszelt X6-at 4Ghz-en, vízzel 2 SSD-vel vincsikkel...és régebben még 4x8Gb rammal.
A táp szőrős fánk és full prime95 alatt evett a konektorból 570w-ot. Ami a hatásfokkal számolva is ~450w körül lehet. Nyilván ez nem egy egészséges érték, de a tápban van védelem túlterhelésre illetve van védelem arra ha valamelyik fesz érték szélsőségesé válik.
Nyilván ez egy extrém érték amit játék alatt nem fog elérni, átlagosan 400-500w között vett fel.
Ami rá van írva 450w azt tudja leadni a gép felé, ehhez hozzájön a hatásfok ami miatt többet vesz fel. A táp egyébként több mint 6 éves, ha instabil lesz majd cserélem a kondikat.Amúgy nem volt játék ami nem ment volna maxon 7970-esen, de zavart a villanyszámla. Ezért lecseréltem egy 750Ti-re, kb fele olyan gyors de töredékét zabálja és bár kompromiszumokkal de azért játszhatóak az újabb játékok is. Szóval számomra 7970 brutál jó kártya volt de nem használtam ki, és még jól el tudtam adni (70eFT).
Ati-Nvidia harc meg nem érdekel, nekem volt mindkettő és bátran váltok egyikről a másikra ha arra van szükségem. A köv karim majd pár év múlva lehet újra ati lesz, ha kiforrja magát a dx12. Ha tehetem majd a X6-ot is lecserélem de valószínű valami 6-8 magos használt ebay-es Xeon-ra. Nem játszom sokat, és elég nekem közepes-magas graf is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest