- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Babáresz #38445 üzenetére
2.HSZ emmel előrébb belinkeltem a képet róla!
de akkor még 1X
2x6.PIN az enyém is, és ez még a Leges-Leges-Legelső Boost -os 7950 Dual-X 2012.Szeptemberéből
Nálad valami más gond lesz! ahogy látom Xfx pro 550 es tápod van az nagyon FAIN táp, és tuti hogy nem az végett nem megy többet!
Én csak egy Be quiet straight power E7 480W -os táppal teszteltem a mai teszt során! ami 420W -ot tud 12V on, azt is 4.ágra bontva(mondjuk belül fizikailag csak 1.db 12.v ága van a tápnak)
Azért ilyen képességű 79xx mint az enyém, a mai napig nincs itt a fórumba(gyári alapfeszen[1,250.V] 1250.MHz -et megy), szóval azért ne akarja mindenki ~1300.on hajtani a VGA -ját
Mert a jobb példányok is csak 1170-1200.at szoktak menni, azt is csak fesz emeléssel!
De volt már jó pár 79xx kártyám, és nem volt közte olyan ami ne ment volna legalább 1150.et! Nálad az a 1000.MHz nagyon kevésnek tűnik, nem hiszem hogy ennyire rossz lenne, bár azt sincs kizárva ha az újabb olcsósított verziód van!
-
vbbb
őstag
válasz
Babáresz #37699 üzenetére
Köszi, de most nem cserélem el a karit.
(#37700) Apollo_21
A táp már megérett a cserére, már a második konfigurációmat hajtja, ventilátort is kellet benne cserélnem. Néztem egy jobbnak mondható online teljesítmény kalkulátort ahol meg tudtam adni a paramétereket viszonylag pontosan és ott kb. 460W körüli értéket hozott ki. Ha belevesszük, hogy ez nem hardveres mérés, hanem csak viszonylagos akkor tényleg elképzelhető, hogy határértéken van az erőforrásom. Amúgy is akarok tuningolni stb. és tetszik az EVGA 10 éves garanciája, no meg végre moduláris tápom lesz felesleges tyúkbelek nélkül.
És már találtam is kábelt tesztelni amíg nem lesz táp..legrosszabb esetbe 2 hét, mert akkor tudom haverhoz rendelni. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest