- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
ScomComputer #8076 üzenetére
Igen kicsit félreérthetően írtam le. bocsi.
Igen CF lesz.
-
válasz
ScomComputer #8070 üzenetére
A kérdést én sem értem. Én a kisebb testvérét vettem meg, mert nem éreztem úgy, hogy megéri a 7970 a plusz pénzt. A hűtése nem a leghalkabb, amivel dolgom volt eddig, úgyhogy én egy kicsit bánom már, hogy nem valami spec hütésű változatot vettem meg, de azért nagyon zavarónak nem mondanám. Tuningolni még nem tuningoltam, nem volt rá szükségem.
Én eddig egyetlen problémával találkoztam, mégpedig valamilyen okból kifolyólag a HDMI kimeneten az Onkyo 606-os erősítőm nem képes leszipkázni a hangsávokat. Még a sztereo-t sem, ami elviekben PCM. A 7.1-et meg végképpen nem. Az LCD TV-re kötve nincs gond, a TV leveszi a sztereo csatornát, de azzal nem vagyok kisegítve. Lehet, hogy az erősítő a hülye, de anno a 4870X2 és a GeForce 460GTX esetében még tökéletesen működött a dolog, tehát értetlenül állok az eset előtt. A 4870X2 két és fél év után megadta magát, elszállt, mint a győzelmi zászló, a 460GTX-hez pedig olyan tré miniHDMI -> HDMI átalakítót adtak, hogy a kábel súlyától megtört, és érintezési hibás lett.
Szóval szégyen szemre az alaplapi realtek hangkeltőt kötöttem jack->2x RCA kábellekkel az erősítőre, és gyakorlatilag sima végfoknak használom.
-
Enclave
aktív tag
válasz
ScomComputer #8070 üzenetére
Pontosan mire vagy kíváncsi ezzel a vga-val kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest