- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A linket kimásolod a böngésző címsorából majd alul, kissé jobbra (a smiley-k fölött) a LINK gombra klikk, és a megjelenő párbeszéd ablakba illeszd be, majd OK és kész. Mert így nagyon rossz.
Félreértettem, én azt hittem két hasonló (HD7970) kártyát szeretnél összehasonlítani. Ez két, e tekintetben több dologban különböző, azaz egy HD7950 és egy HD7970 kártya.
Alapvető különbség, hogy a HD7970 Shader egységei száma 2078, míg ez a HD7950 esetén 1792 - ez azt jelenti, hogy uo. órajelen nagyobb számítási teljesítményre képes. Mind2 384bit sávszélességgel rendelkező, 3GB VRAM-ot tartalmaz, csak a 7970 esetén picit magasabb órajelen. Viszont ha jól látom, ez a HD7970 egy Ghz Edition, ami ~20%-kal gyorsabb lehet mint a HD7950 Vapor-X. Természetesen mind2t lehet tuningolni, de ez egyrészt nem tudom van-e ilyen szándékod, másrészt a tuning-potenciál nem egyforma, és nem garantált. -
szasanyi
félisten
A tápnak elégnek kell lennie, de így nem lehet összehasonlítani. Ahhoz pontos SKU szám kell, mert ezek a termékneven nem pontosak, és akár több - nem teljesen egyező - terméket is jelöl(het)nek. A legjobb az, ha mind2 kártyát be tudod linkelni a gyártó honnapján (de legalábbis az üzlet oldalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest