- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van valakinek Asus DC R7 265 VGA-ja? HA igen meg tudna dobni egy BIOS file-al? -
válasz
Habi10 #53265 üzenetére
Újra indítod a géped, belépsz a BIOS-ba(ami UEFI), kilövöd a TurboCore-t és fix 4200-ra állítod a CPU órajelét, majd fix feszt adsz neki, kezdésnek 1.35V-ot, aztán viheted lejjebb, ha stabil (nem csak bebootol, hanem játék, netezés közben is).
Videós segítség a beállításhoz: [link] -
válasz
Habi10 #53262 üzenetére
Na, itt a baj. Gyengusz a hűtőd a gyári alaphoz. TurboCore alatt 1.4V-ig megy fel a CPU fesz, ami horribilis, nem is értem, hogy gondolta az AMD, hogy jó lesz.
Jobban jársz, ha manuálisan belövöd 4200Mhz /1.35V-ra (vagy kevesebbre, ez proci függő, van akinek az 1.275V is elég 8 magra) a procid és kilövöd a turbo core-t, ami amúgy is csak vakítás, mert 4 mag órajelét tolja fel.
MSI Afterburnerhez hozzá lehet csapni egy Aida monitort.
Teljesen normális, ezt csak a C'n'Q csinálja. -
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy multimonitoros megjelenítésnél a főmonitoron szétesik a kép, de viszont a kiegészítőn továbbra is jól működik? Több órás Metro LL után egy youtube videónál fosta össze magát. Nem ez az első eset.
Volt egy kevés OC alapfeszen.
Én driver problémára gondolnék, de kiváncsi vagyok más véleményére is.
Íme egy fotó:Bocs a kupiért.
-
válasz
belinho #51079 üzenetére
Ó, nagyon kedves vagy, köszönöm a burkolt véleményed, majd ha felnövök és komolyan tudom venni az ilyen fórum vitákat, akkor ígérem, ismét elolvasom a hozzászólásod.
Nos, csak mert nem tudod mit látsz, ott bizony gyönyőrűen látszik, hogy fizikai sérült a cucc. Azt hogy bele kívánja bárki magyarázni, hogy "Peti feje egyszerúen csak leesett" sajnos attól ez még garanciavesztes, így nem fogják javítani vagy cserélni még akkor sem, ha más a meghibásodás oka.
"A chip-ből kilökődött egy darab" igen, ott is van kilökődés, de nem a nyákból, hanem az IC-ből.
Egy nyák kb így fest ha az történik amit te gondolsz:
A képen egy Sapphire HD7870 látható. -
Sziasztok! Segítsetek nekem!
Adott egy Saphire HD7870 2Gb. HDMI-n FullHD felbontásban kétoldalt fekete csík látható. NEm enged semmit beállítani a meghajtó szoftver.
Találkozott már valaki ezzel a hiba jelenséggel?Megoldódott.
Mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest