Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman9918
csendes tag
válasz
LamaCube #37653 üzenetére
Crysis 3 alatt tesztelgettem!
sajnos a ventik 70%-on kell porogjenek ahoz hogy 75-78 fokon maradjon a gpu!Olvastam 1 cikket par napja az xt-k alulfeszeleserol itt ph forumon ha jol emlekszem csak mivel en soha nem csinaltam meg olyat vagy mas OC-t igy nem nagyon merek nekifogni!
-
Iceman9918
csendes tag
-
Iceman9918
csendes tag
1 Zalman z3 plus hazban vannak a cuccok! 4 venti van benne! 1 elulso befujo es 3 kiszivo(1 hatul 2 felul) venitivel szerelt haziko!
van rajta 1 2 csatornas venti vezerlo is bar erre csak a 2 felsot kotottem ra!
kabeleket elrendeztem nincsennek a legaromlat utjaban(kiveve a gpu kabelek)a kartya ventijei alapon 25%-on mennek es 40 fok korul van a gpu homerseklet terheles alatt folmegy a fordulat 55-60%-ra is
-
Iceman9918
csendes tag
udv!
Nemreg vasaroltam 1 XFX 7870 XT kartyat!az lenne a gondom hogy jatekok alatt 1-2-re folmegy a gpu homerseklete 85 fokra! nem tudom mennyire jo ez vagy nem!esetleg lehet ezen segiteni?vagy kezdjek el aggodni miatta? vagy ez meg belefer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Steam Deck
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged