- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1990
csendes tag
CCC-vel simán húzható nekem
-
bence1990
csendes tag
Attól is csinálhatja, hogy húzva van a proci? nekem az i5-2500k-m 3,3-ről van 4,2-re húzva
-
bence1990
csendes tag
válasz
KaiotEch #1271 üzenetére
Hát először én is megijedtem, meg volt eddig egyszer olyan h összevissza csíkos lett a képernyő bekapcsolás után még az asztalon, ment a restart és utána jó volt. Rögtön gondoltam h na mehet a szervizbe, de azóta (másfél hete kb.) a világon semmi baja nincs, minden megy az elvárható graikán stb.
-
bence1990
csendes tag
válasz
KaiotEch #1268 üzenetére
hali, neked is MSI-d van? nekem Heaven benchmark-nál csinálta,hogy amikor elindítottam volna akkor full fekete képernyő, nem reagált semmire, úgyhogy újra kellett indítani, utána már minden ment rendesen Heaven-nel együtt. Szted ennyi már azt jelenti h hibás lehet a kari? vagy mitől van ez?
-
bence1990
csendes tag
válasz
KaiotEch #1091 üzenetére
Én azt írtam, hogy 63 fok volt a MAX, attól függetlenül 55-56 fok környékén motoszkált, biztos volt egy megerőltetőbb rész a játékban és akkor felugrott. Amikor ezt írtam még csak GTA 4-et teszteltem (teljesen max grafikán). Most NFS:The Run-t tolom, ennél 54 fokot még soha nem lépte túl. Ja és nekem is 40%-ra megy fel a venti pörgése.
-
bence1990
csendes tag
Nah nekem is megjött az MSI 7850-em, eddig teljesen jó, nagyon halk, sőt igazából nem is hallom a hangját, mert még a gyári i5-2500k procihűtőm van. 1 óra GTA IV után sem ment 62 fok felé, pedig full HD-ban nyomtam max grafikán. Tuning tesztre még nem volt időm, de így alapon is megy minden maxon ami kell.
-
bence1990
csendes tag
válasz
KaiotEch #869 üzenetére
Eddigi vásárlói tapasztalatok alapján a Sapphire-el nincs az ég világon semmi gond, nekem egyedül a 2év gari nem nyerte el a tetszésemet. Akik eddig MSI-t vettek meg vannak vele elégedve, nagyon halknak mondják és a hűtésével sincs semmi gond. Gigát azt gondolom olvastad hogy sok problémás darab van. Konkrétan ilyen hangot ad: http://www.youtube.com/watch?v=LYWlr0MqoFk
Asus-al sincs állítólag gond, de tényleg zavaró, hogy annyi energiát sem fektettek bele, hogy megfelelő méretű hűtőt tervezzenek rá. -
bence1990
csendes tag
az MSI azért maradt ki, mert még nincs róla sok infotok, vagy van vmi konkrét ok? pont most rendeltem be egyet, ne ijesztgessetek
külföldi fórumokon nagyon jókat írnak a hűtéséről és úgy alapvetően az anyagminőségről + ugye 3 év gari nem 2
-
bence1990
csendes tag
Hatha segit vkinek aki hasonlo cipoben jar: felhivtam a Users-t (csak itt lehet kapni MSI-t normalis aron), azt mondtak meg kb 3-4 het mire egyaltalan Magyarorszagra er
-
bence1990
csendes tag
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125419
A Feedback fül alatt lehet olvasni az eddigi vásárolók kommentjeit, sokan írják, hogy valami zörög, hangot ad ki a ventinél, és ők maguk szedték szét a ventit, hogy fixálják ezt a rezonálást. Ezért döntöttem inkább az MSI mellett.
-
bence1990
csendes tag
Én is most szeretnék 7850-et venni, Newegg.com-on lehet olvasni, hogy szinte mindenki osztja a Gigát, hangos a ventije, valami nem stimmel vele. Én az MSI-t néztem ki, de árgép szerint összvissz 3 helyen lehet még csak kapni, azok közül is az egyik helyen 93 ezer (!!)
. Persze ha iPon-on lenne megint nem OC-s Sapphire 66-ért azt is vinném rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest