Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Köszi, akkor marad az eredeti elképzelés!
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Knobber #54871 üzenetére
Ok, az erőviszonyokkal tisztában vagyok. Én csak azokra hagyatkozom akik dolgoznak a programmal.
Vagyis hagyatkoznék, mert megdöglött a topic-ja.
Természetesen nem lesz hátrány, ha gyorsabban végez a munkával.
Persze ha biztosan tudnám melyik kártya mennyit hoz a konyhára ..... De nem tudom pontosan. Főleg, hogy sok beállítástól függ. Sajna nekem a videós munka sz sötét terület.
De sok dolog szerintem nem változna.
30K-s kerettel max. egy R7 250X jönne ki, annál meg egy használt, garis HD7850 erősebb.
35K-s kerettel meg az R7 260X jönne ki, annál meg egy használt, garis HD7870 erősebb.(#54872) djculture
Szerinted Sony Vegas-hoz is szerencsésebb lenne pl. egy R7 260X mint egy HD7870? -
bluyoo
nagyúr
válasz
Knobber #54864 üzenetére
Hát a minimum az egy dolog.
Jelenleg egy I5-3750 iGPU-jával használja, és a videoablakban akadásai vannak amit elég zavarónak érez.
Amúgy a topic-jában ajánlottak combosabb VGA-t mint a 20K-s példányok.
Köztük a R7 250 1GB GDDR5 -öt is "kiejtették". "Minimum HD7790 vagy felette." -
bluyoo
nagyúr
Igen ezt a tesztet olvastam. Meg is lepődtem a hűvös és csendes értékelésen, hiszen láthatóan spórolós példány.
Mindenesetre postával 32K-t nem ad érte. Mondjuk érthető az Asus kártyája 31K-ból meglett volna.
Csak kíváncsiságból, te mennyit adnál érte?(#54862) Knobber
Köszi! A Gigabyte még talán elmenne árban, kár, hogy Giga.
Bár 20-ról tornáztuk fel a keretet 30-ra, szóval korántsem biztos hogy rábólintana az árára.
A Sapphire árára meg biztos nem.
A leendő tulaj csak és kizárólag a Sony Vegas miatt vásárolja, semmi játék .... -
bluyoo
nagyúr
Hát nekem az Asus Glaciator jut eszembe. Arról pedig nincsenek olyan jó emlékeim.
(#54858) Steve198310
Hát én is jobban örülnék egy hőcsöves megoldásnak.
De most beszéltem az "ügyféllel" annyit nem ad érte.
Asus HD7850 DC2 TOP 2 Gb -ot sikerült majdnem szerezni annyiért. A különbséget ő is látja.(#54858) Steve198310
Köszi! -
bluyoo
nagyúr
Hi!
Esetleg valakinek volt HIS HD7850 2GB kártyája?
Mennyire lehet zajos? Kinézetre nem a legjobb hűtést kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest