Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Világos beszéd, értem én az eszmefuttatásod. De még mindig amondó vagyok hogy ha bejön az új széria a használt karik árát az minimálisan fogja befolyásolni egy ideig. Inkább az új raktárkészleten lévő kifutó szériát fogja lenyomni árban...
Az R9 290 egy jó választás, egy jó kari. És ha ASUS párti vagy akkor ne félj az ASUS-tól. Jogosan írják ugyan itt a topikban hogy az egyetlen gyártó aki nem hűti fizikailag a vrmjait. De az Asus meg leírja hogy jó az úgy ahogy van, ők ezt kitalálták hogy működjön. Lám működik. Nekem sosem volt még 70 fok felet egyik vrm sem, de a keresztfiamnál az R9290 sem volt 80 felett...

Hogy végül a fejlesztéssel merre indulsz el a te döntésed, de a ramjaidat is lehetne ennyi erővel megduplázni. A keresztfiamnál már két játék is beszaggatott mert a ram 90% felett telítődött.

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- GL.iNet OFF topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest