Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
válasz
zozoz1
üzenetére
Tényleg nagyon jól megy vele minden, amúgy sem vagyok vérpisti csak gondolnék a jövőre....
7850-el kezdtem másfél éve, egy kis ráfizetéssel lett belőle 270X és szeretnék egyszer belekóstolni a felső kategóriába.... mármint ez a terv. Anyagilag azért be vagyok határolva, ezért is jött képbe most a 290, mind erő, mind vram mennyiség tekintetében hozná azt, amire szükségem lenne. Értsd: nem rokkannék bele 5 fps eltérésbe az új széria javára, bár gondolom nem annyit fog hozni, ha igaz a csíkszélesség csökkentés és egyéb finomságok...

Emellett azért nem lenne elhanyagolható dolog, ha jó áron elmenne a kártya, mert nem mindegy mennyivel kell kipótolni majd, viszont ha berobbannak az újak, kinek kell majd a 270x, vagy milyen áron.
Ez zavar a legjobban....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez zavar a legjobban....