Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BogyóBP
üzenetére
Az nV módosította a drivert, hogy DX-ben MINDEN játék gyorsuljon, ők nem csináltak vmi Mantle-szerű szart. Elnézést, ha nem jól fogalmaztam, én így értettem.
belinho: Megint mellébeszélsz. Senki nem nézte meg Sapphire kártyával, és mint az közismert, az AMD driverei még a hardverkörnyezetre is érzékenyek. Csak akkor hinném el, hogy rendben van az akkori driver és az AB 4.0.0, ha valaki ugyanabban a környezetben ugyanolyan kártyával tesztelné, ráadásul nekem se produkálta volna ugyanezt a hibát többszöri tiszta telepítéssel.

Akinek nincs particiómentése, az még semmit nem tud az AMD drivereiről.
Még mindig nem volt értelmes hsz-od.
makoss: Akkor is előjöhet ilyen hiba, ha nem állítottad be BIOS-ban, melyik legyen az alapértelmezett kártya, vagy rossz helyre kötötted a VGA-t (pl. alaplapra).
Chrome-ot használsz? Nálam Ffox-szal nincs baj. Igaz, nem sokszor videózom neten.Picturemaker: 14.4-ben gázos az AMD accelerated video technology (ha telepíted kodekekkel), és az is lassabb a 13.12-nél. A többit leszámítva tényleg elfogadható.
DeSanto: Ha 1000x nem volt, akkor újra: erősen hardver és környezetfüggő, melyik AMD driverrel ki és milyen hibát tapasztal. Én pl. BS hibát tavaly óta nem láttam, másoknál mégis rendszeres, és a gyártó által is elismerten előfordulhat.
Zsébernardo: Ne feledd, hogy nemcsak a ratyi alkatrészekkel szerelt kártyáknak, hanem a speciálisaknak is lehet gondjuk a meghajtókkal, amelyek referencia modellekhez készülnek, mert mások, pl. több fázisosak, tuningolt beállításokkal futnak, stb. ASUS-nál főleg gyakori az ilyen, én ezért mindig a saját meghajtót javaslom elsőre. Ezek több hónappal régebbiek a referenciáknál, viszont stabilak. Amikor ezek a kártyák még nem is hallottak az AMD-ről, már ATi korukban is megesett az ilyesmi.
rostiron: Nem VRAM, hanem VRM. Talán sokat volt húzva a kártya, vagy csak túlmelegedett és degradálódott, mert nem megfelelő hűtéssel látták el.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest