Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #00137984 #51744 üzenetére

Hát, sajna Leadtekre nem nagyon jellemző a hosszú terméktámogatás, esetleg nem is OK. Nekem fönt van nem is tudom mikori (3200H), azzal elmegy minden, a videó hiba nálam egyértelműen az AMD sara volt. Esetleg a Leadtek topicban mondanak valami bölcset, ha még nem kérdezted ott.

hackeeeee . Ja, "köztudott", csak én meg hajlamos vagyok megfeledkezni róla. :B :R De azért tényleg álljon már meg a menet, rám szólnak, hogy nem írok ezt-azt, miközben ugyanúgy nem írnak semmit, milyen beállítással és környezetben OK náluk. Én csak az utóbbit tudom megnézni, már ha van adatlap, de legalább erre nem vagyok lusta. :R

Kabalabula: Ezzel a hűtéssel és 1.2V-tal hangos marad és melegedni is fog, hiába pasztázod újra. AB és vedd le a feszt, mert az kicsit durva, hogy a 7870XT-m 1.1V-tal még 13% túlhajtást is visz.

- = Zk = -: Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem. :P Gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt. :DDD

Tiger.: Gigabyte jó VGA-kat gyárt (AMD-nél viszont volt valami hibás széria tudtommal), Twinforce hűtéssel keresd.

belinho: Csak gratulálni tudok az Alzheimer-kórodhoz, hogy csak fél mondatokra emléxel, azokra sem pontosan, ráadásul nem egyben, hanem minden szó között átlag 2-3 másikat kihagysz. :DDD Ha már az aláírásomat figyelmen kívül hagyod, csak erre tudok gondolni. :P Vagy szimpla mazochizmusból égeted magad? :F
    Mivel féligazságokat próbálsz a számba adni, ismételném magam sokadjára, mert vannak páran hozzád hasonlók, akik előbb adnak a hülyeségre, minthogy utánanézzenek a dolgoknak:

1: Ma is visz mindent az XT fullban, viszont azt mindig (de az esetek 90%-ában biztosan) hozzátettem, hogy a PhysX korlátozó tényező egyes alkalmazásoknál, valamint hogy a CUDA is hiányzik. A driverekről most még nem is szóltam. :DDD
    2: 3-4GB-os pénzkihúzást a Mantle-lel kapcsolatban írtam, ti. hogy proci gyorsul, de VGA-nak kell a 3GB már full HD-be is, ami miatt meg lehet majd drágább procit venni. Egyébiránt már egy kevés neuronnal is rá lehetne jönni, hogy egyrészt 970-et nem gyártják 2GB RAM-mal, tehát úgyis meg kell venni, másrészt meg talán nagyobb felbontású kijelzőm lesz a jövőben. ;)
    3: 6800K-ról is számtalanszor leírtam, hogy JÁTÉKRA elég a topic bármelyik kártyája alá akár alap órajelen is, tekintve, hogy a 7870XT-t egyik sem veri. Mi több, azt is hozzá szoktam tenni, hogy ez nem vonatkozik BF4 multira, v. arra a kevés játékra, amelyet fel szoktak hozni ellenérvként, és ahol sosem a proci a limitáló tényező önmagában. Szintén említettem nem 1x, hogy anyagi okokból vettem 6800K-t, és azért cseréltem le amikor megtehettem, mert másra is használom a gépet, nem csak játékra.

Azért jobb helyzetben vagyok nálad, mert engem legföljebb mások hülyesége idegesítene, ha nem inkább mulatnék rajtuk, és megválogathatom, mikor foglalkozok velük, de te mindig ott vagy magadnak. :))

Új hozzászólás Aktív témák