- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #51744 üzenetére
Hát, sajna Leadtekre nem nagyon jellemző a hosszú terméktámogatás, esetleg nem is OK. Nekem fönt van nem is tudom mikori (3200H), azzal elmegy minden, a videó hiba nálam egyértelműen az AMD sara volt. Esetleg a Leadtek topicban mondanak valami bölcset, ha még nem kérdezted ott.
hackeeeee . Ja, "köztudott", csak én meg hajlamos vagyok megfeledkezni róla.
De azért tényleg álljon már meg a menet, rám szólnak, hogy nem írok ezt-azt, miközben ugyanúgy nem írnak semmit, milyen beállítással és környezetben OK náluk. Én csak az utóbbit tudom megnézni, már ha van adatlap, de legalább erre nem vagyok lusta.
Kabalabula: Ezzel a hűtéssel és 1.2V-tal hangos marad és melegedni is fog, hiába pasztázod újra. AB és vedd le a feszt, mert az kicsit durva, hogy a 7870XT-m 1.1V-tal még 13% túlhajtást is visz.
- = Zk = -: Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem.
Gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt.
Tiger.: Gigabyte jó VGA-kat gyárt (AMD-nél viszont volt valami hibás széria tudtommal), Twinforce hűtéssel keresd.
belinho: Csak gratulálni tudok az Alzheimer-kórodhoz, hogy csak fél mondatokra emléxel, azokra sem pontosan, ráadásul nem egyben, hanem minden szó között átlag 2-3 másikat kihagysz.
Ha már az aláírásomat figyelmen kívül hagyod, csak erre tudok gondolni.
Vagy szimpla mazochizmusból égeted magad?
Mivel féligazságokat próbálsz a számba adni, ismételném magam sokadjára, mert vannak páran hozzád hasonlók, akik előbb adnak a hülyeségre, minthogy utánanézzenek a dolgoknak:1: Ma is visz mindent az XT fullban, viszont azt mindig (de az esetek 90%-ában biztosan) hozzátettem, hogy a PhysX korlátozó tényező egyes alkalmazásoknál, valamint hogy a CUDA is hiányzik. A driverekről most még nem is szóltam.
2: 3-4GB-os pénzkihúzást a Mantle-lel kapcsolatban írtam, ti. hogy proci gyorsul, de VGA-nak kell a 3GB már full HD-be is, ami miatt meg lehet majd drágább procit venni. Egyébiránt már egy kevés neuronnal is rá lehetne jönni, hogy egyrészt 970-et nem gyártják 2GB RAM-mal, tehát úgyis meg kell venni, másrészt meg talán nagyobb felbontású kijelzőm lesz a jövőben.
3: 6800K-ról is számtalanszor leírtam, hogy JÁTÉKRA elég a topic bármelyik kártyája alá akár alap órajelen is, tekintve, hogy a 7870XT-t egyik sem veri. Mi több, azt is hozzá szoktam tenni, hogy ez nem vonatkozik BF4 multira, v. arra a kevés játékra, amelyet fel szoktak hozni ellenérvként, és ahol sosem a proci a limitáló tényező önmagában. Szintén említettem nem 1x, hogy anyagi okokból vettem 6800K-t, és azért cseréltem le amikor megtehettem, mert másra is használom a gépet, nem csak játékra.Azért jobb helyzetben vagyok nálad, mert engem legföljebb mások hülyesége idegesítene, ha nem inkább mulatnék rajtuk, és megválogathatom, mikor foglalkozok velük, de te mindig ott vagy magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- SSD kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő