Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Na hát csak nem hagyott nyugodni, játszottam kicsit a crysis 3-mal, sima high beállításokkal.
Itt is zizeg, de akadás mentesen ment a játék, a hőmérséklet olyan 60 fokig ment fel, a ventilátor pedig automatán 20%-ról olyan 30%-ra ment fel, ami kb 1800-as fordulat volt.
Most akkor tényleg csak annyi a szitu, hogy ha nagyobb terhelés éri a kártyát (pl játék alatt felugrik ~90%-ra) akkor felgyorsul a ventilátor, és a több levegő zizegteti a bordákat?
Akkor lehet, hogy az a kondi hangot meg a villogást csak behaluztam, vagy véletlen egybeesés, mindenesetre kicsit zavaró. A kondikat azért megnéztem, de egyik se tűnik rossznak.Az iponos garanciatémához még annyi kérdésem lenne, hogyha a doboza nincs meg, akkor kb ne is tervezzem, hogy gariztatom a kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Tanuljunk angolul!
- Pánik a memóriapiacon
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest