- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
RMZ250
üzenetére
Pedig most nincs igazad, AMD karikon a fizix nem futhat szarul mivel egyáltalán ne fut. EZ csak NV ficsőr. AMD tulajoknak ki kell kapcsolni. Ha van egy bika proci a gépben akkor esetleg meg lehet próbálni azzal számoltatni de inkább ha mindenképp kell a fizix akkor egy olcsó NV karit szoktak betenni az AMD mellé.
Nekem elég jó procim van hogy lehet vele fizikát számoltatni .
CirrMee
Nem sokat értek ehhez ,de bekapcsolom a prociban a vgat akkor alapból az számol ,na nem értem mindegy.
-
katt777
félisten
válasz
RMZ250
üzenetére
Nem azt írtam, hogy szarul fut, hanem, hogy szar (bár helyesebb lett volna "-kal"-t írni, és nem "-on"
). Nyilván, mert nincs (ergo nem is futhat), és ha a proci pótolja, gyenge. Bika proci sem segít, én már csak tudom, volt pár ilyenem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olcsó nV karin is gyenge sajna a PX, drágát meg nem éri meg, mert akkor az ember vegyen eleve olyat.hackeeeee: Nem, de ha ezzel a Zero Core működésre bírható...
Amúgy mindig megy a kari, alvó állapotban meg nem, akkor meg mikor van ZCore-om? Max AMD-vel menne, de nálam ott sem működött az XT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Nyilván, mert nincs (ergo nem is futhat), és ha a proci pótolja, gyenge. Bika proci sem segít, én már csak tudom, volt pár ilyenem. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy mindig megy a kari, alvó állapotban meg nem, akkor meg mikor van ZCore-om? Max AMD-vel menne, de nálam ott sem működött az XT-vel.