Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Én azoknak a táborához tartozom akik szeretik a CF-et.Most két Asus 7870 V2-m van,előtte két Vapor-X 5870 kártyám volt.Kezdeti nehézségek mindenhol vannak szóval itt is voltak.Amúgy én is sokat érdeklődtem ilyen téren ebben a topicban és ugyanez volt a kérdésem.CF vagy mondjuk egy 7950/7970?Az első mellett döntöttem és nem bántam meg.Most egyébként voltak gondjaim mert már régóta nem játszottam komolyabban és előszedtem néhány címet amit már ki akartam tolni de anno nem sikerült.És találkoztam pl. most először microstutter problémával is.A múltkor postoltam ide egy kis írást a RadeonPro nevű programról ami minden problémát megold szerintem CF-et és nem CF-et használó usereknek egyaránt.A progi tulajdonképpen olyan mint a CCC csak rengeteg mindent be lehet állítani.Azóta semmi FPS drop,microstutter problémám nincs,mindent azzal a progival indítok el.Egyébként pedig zárszóként csak annyit írnék amit akkor is írtak nekem mielőtt eldöntöttem hogy akkor veszek egy 7970-et vagy 7870 CF lesz: azt kell eldöntened a rendelkezéseidre álló eszközök alapján hogy mennyire akarsz kompromisszumot kötni.Aki nem full HD-n akar játszani annak eleve nem ajánlanám a CF-et.De én akkor tudtam hogy full HD-n akarok játszani és hogy egy kicsit szeretnék előre gondolkodni,egy kicsit előre vásárolni

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Death Stranding Director s Cut
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő