- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
joysefke
üzenetére
Következő tesztet próbáltam ki, mindegyik játék természetsen a legfrissebb verzió így az is kizárva, hogy patchelés hiánya miatt lehet szar. A végén jöttem rá, hogy a vga -t is alapra kellett volna rakni, szóval 1125/1375Mhz en ment a teszt közben.
Elsőként Far Cry 3, full hd ultra AA off, itt nekem ezen a beállításon 60fps meg szokott lenni 4mag 4500Mhz -es szokásos beállísom mellett, de szerintem már 4Ghz fölött ez a játék semmit nem profitál a procimból.
Jelen felállás mellett 2mag 2700MHz cpu folyamatosan 100% on tekert, ilyet még nem láttam amúgy játékban, csak videó renderelés közben.
GPU kihasználtság 40-55% FPS 20-30 között.Második nekifutásra Crysis 3, very high, kivéve a shadow és a shading ami high, 2xSMAA.
CPU szintén plafonon tekert. GPU kihasználtság 40-80% között. 20-35fps, játszhatatlan szint akcióban.
4500Mhz 4 mag esetén 35-45fps megszokott lenni.Dirt Shodown ultra, feltoltam a maxis AA. Egész játszható 65-85% gpu kihasználtság, cpu maxon tekert szintén. Átlag 40fps, minimum 30. Normál cpu beállításommal a minimum fps magasabb, mint most az átlag volt.
Egyik játék esetén se érzem úgy, hogy cpu érzékeny beállítást használtam volna, itt már a VGA erő felé dől el a mérleg, mégis kevés volt a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest