- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
"Már korábban is leírtuk több cikkben, hogy a GPU-s PhysX az egy átverés, mert csak onnan profitál, hogy mesterségesen van lassítva a kód CPU-n. Akkor sokan letámadtak minket, hogy ez hülyeség, meg, hogy az NV ilyenre nem lenne képes, de a Batman: AC és a Borderlands 2 a legfrissebb PhysX runtime mellett rendre nyolc és négy magra kiosztja a munkát. Ha van egy négymagos (vagy többmagos) procid, egyszerűen jobban megéri kikapcsolnod a GPU-s gyorsítást az NV vezérlőpultján, mert a proci gyorsabban megcsinálja a munkát. "
-
Nekem 9600GT van és ennél sokkal erősebbre semmi szükség.
De nem ajánlom saját tapasztalatopmból kiindulva, nem egyszer fagyott ki a játék alap órajelen is 7850-el és nagyon úgy néz ki, hogy a hybrid physx miatt. Már több mint 1 napja nincs benne a nv (driverek is törölve) és azóta nem ért fagyás.
5870-el, 6970-el szépen muzsikált, de ezzel a 7850-el nem nagyon tűrik meg egymást (egyszer volt windows reisntall is, mert megzavarta egymást valamiért nagyon a két driver és a rendszer is alig tudott felkelni
)
-
Chapel
addikt
Erre én is kíváncsi lennék, ahogy nézegettem itt a pár hsz-el lejjebb be linkelt teszteket, GTX 660-670 kb.
Aztán ha valaki okos a témában és ez hülyeség javítson ki nyugodtan.Filóztam hogy psyhix miatt nvidia esetleg de ami egy kategóriában van sebességben, az árban feljebb, néhol mintha jóval feljebb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest