Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
"Már korábban is leírtuk több cikkben, hogy a GPU-s PhysX az egy átverés, mert csak onnan profitál, hogy mesterségesen van lassítva a kód CPU-n. Akkor sokan letámadtak minket, hogy ez hülyeség, meg, hogy az NV ilyenre nem lenne képes, de a Batman: AC és a Borderlands 2 a legfrissebb PhysX runtime mellett rendre nyolc és négy magra kiosztja a munkát. Ha van egy négymagos (vagy többmagos) procid, egyszerűen jobban megéri kikapcsolnod a GPU-s gyorsítást az NV vezérlőpultján, mert a proci gyorsabban megcsinálja a munkát. "
-
Nekem 9600GT van és ennél sokkal erősebbre semmi szükség.
De nem ajánlom saját tapasztalatopmból kiindulva, nem egyszer fagyott ki a játék alap órajelen is 7850-el és nagyon úgy néz ki, hogy a hybrid physx miatt. Már több mint 1 napja nincs benne a nv (driverek is törölve) és azóta nem ért fagyás.
5870-el, 6970-el szépen muzsikált, de ezzel a 7850-el nem nagyon tűrik meg egymást (egyszer volt windows reisntall is, mert megzavarta egymást valamiért nagyon a két driver és a rendszer is alig tudott felkelni
) -
Chapel
addikt
Erre én is kíváncsi lennék, ahogy nézegettem itt a pár hsz-el lejjebb be linkelt teszteket, GTX 660-670 kb.
Aztán ha valaki okos a témában és ez hülyeség javítson ki nyugodtan.Filóztam hogy psyhix miatt nvidia esetleg de ami egy kategóriában van sebességben, az árban feljebb, néhol mintha jóval feljebb lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hatalmas átvágás ez a physics. Olvass utánna Abu írásának egy kicsit ott kifejti mekkora átvágás.
)