- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tomix24 #13147 üzenetére
No problem, meglesem.
Mondjuk a Llano nyilván sokal gyengébb mint az I5, nem is egy súlycsoport a kettő. Nem is vitatja senki, hogy az intel procik erősebbek, de ne almát körtével hasonlítsunk azért.
Na csináltam 3 menetet a te beállításaiddal.
CPU: 4giga, GPU: 1000/1200
CPU: 4,5giga (ez nekem a 24/7), GPU: 1000/1200
CPU: 4,5giga, GPU: 1200/1400 -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Tomix24 #13119 üzenetére
Ilyet én is tudok linkelni, BF3 érdekes itt az FX a jobb mint a 3570K [link] szóval ezeket a teszteket hagyjuk.
A Hitman számaidon nagyon nem tudok ámulni, ugyanis kb. ugyanezt hozza az FX-em 4 gigán vagyis a 8350 alapórajelén, egész pontosan 3-al több a minimum fps-ed.
Azt nem tudom előtte milyen procid volt, és teljesen megértem ha kitört belőled a méreg, de azért ne beszéljünk hülyeséget, hogy botrányos a minimum fps mindenhol. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #12563 üzenetére
Dishonored....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #12318 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #12316 üzenetére
Úgyérted hogy az AB kiirja?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
jediweb #12216 üzenetére
Ha full hd es 1280-as felbontas kozott nem latsz kulonbseget, az azt jelenti hogy a gepednek semmi baja, de a szemed nagyon rossz.
Marcsak azert is mert egy full hd monitor ha nem nativban megy hanem 1280-ban, akkor altalaban sokkal-sokkal rosszabb a kepe, elmosott stb. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #11533 üzenetére
En is monitoron, fulessel nyomom, de azert ha neha kinyomom a 32"-ra, az egesz durva latvany tud lenni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #11446 üzenetére
ET6000 rulez!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #11402 üzenetére
Épp ma gondoltam, hogy ha nem lennének benchmarkok, nem is tudná senki hogy nem maxon megy valami a gépében, és tök boldog volna.
Régen örültünk ha elindult a játék
Wing Commander 1-et végigtoltam Amiga 500-on, lehetett vagy 6-8fps, de élveztem mint az állat. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11392 üzenetére
3dm nem erzekeny. Mikor a cpu-nb-t tulhuztam is siman ment,heaven meg mar rocogott mint allat meg a jatekok is lerohadtak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11329 üzenetére
...és visszatért....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11358 üzenetére
Igazából azt kell eldöntened, mire és hogyan akarod használni.
Mert ugye mondjuk a 23 vs 34fps sem nagy ugrásnak tűnik mégis 50% a különbség. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11350 üzenetére
Ez beta driver amugy vagy regebbi?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11337 üzenetére
Ott valami nem okés.
Nekem a 7870 alapon (1050) - 53,6, 1200-on 59,7. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11335 üzenetére
Hát ez tényleg nem sok. Szokásossal nyomtad? normal tess/4x AA?
Ez a sima fps amit legfelülre ir a végén a pont fölé? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #11325 üzenetére
Na szóval elég nagy a szórás, lecsekkoltam, ezen a pályán magas az fps ha megfeszülök is.
De a gardenben az első pályán nekem is leesik 30 körülre pár helyen. Tul sok a növény -
Malibutomi
nagyúr
Egy ubermens epp azt osztja a milyen videokartyat topicban, hogy a 7850-et csak egy i7 tud kihajtani, azalatt semmi. Szorakoztato.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #11321 üzenetére
1920, highon kezdtem, aztan csak annyi, hogy raboktem a qualityre, hogy ultra legyen. Megnezem pontosan, hogy vannak a beallitasok, de lehet csak jo helyen neztem, mert itt tartok epp. Ha a tobbi palyan is ilyen lenne az lenne a jo.
Itt rohangaltam a tomegben. A kep meg highon keszult, aztan tettem fel a qualityt mert lattam mindenki azon nezi. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11317 üzenetére
Nem tudom ha tovább jutok a hitmanben milyen lesz, de nekem most ultran chinatownban (2. pálya) ahol a nagy tömeg van 58-80fps van.
AC3 mindenkinek lassú, ott volt is teszt, hogy alig gyorsabb a 6870-nél, de az a játék hibája. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11308 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #11048 üzenetére
Simán megy az alulfesz.
1,184 az alapfeszem. 1,200-on viszi az 1200-at. Ezt meg csak igy benyomtam hogy 1,1 - 1100, és müködik, nem tesztelgettem hogy mennyi az alja. -
Malibutomi
nagyúr
Most spec én is visszavettem a kártyát. 1100/1300 1,1V.
Használom most igy egy kicsit -
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder #10966 üzenetére
Valószínű nem lesz jobb lásd #10962
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
miresz #10957 üzenetére
nem feltétlen, lehet szimplán az optimalizáció trágya
:
"Game is definitely not optimized!
I rage when I saw the fps drop to the mid 30's
when I entered Boston.Gpu usage went from 95+% to 20%-50% and spiked like crazy...
My specs:
i7-980x@ 4.3 GHz
Corsair Vengenence 12GB DDR3
ASUS P6X58D Premium
Ultra X4 1200W PSU
EVGA GeForce GTX690 4096MB GDDR5 512bit x2 ( Quad Sli Enabled) "Lehet letaszítja a csúcsról a GTA IV-et
(#10963) miresz
Lehet Boston alatt felejtették az oceánt (khmm), és azt számolja a gép -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #10943 üzenetére
Inkább legyél büszke, a 7950-el is egy szinten van
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #10874 üzenetére
CPU-NB volt. Öröm, hogy nem a kártya
-
Malibutomi
nagyúr
Na srácok ilyet látott-e valaki.
Elkezdte a gépem, hogy a játékok alatt be-bezuhant az fps, és szaggatott mint az állat. Heavenben is előjött ez az un. stuttering, mikor ilyen rángatózva megy.
Szóval elindítom pl Maffia 2-t, és egyből ahogy betölti a pályát, már 60-ról leesik 30-20-10-re, és szaggat mint az állat. Mass effect 3-at néztem még, ott nem ennyire vészes a helyzet, de ott is-be-be rángat.
Már arra is gondoltam, hogy átrendezem a tápkábeleket, hátha sok egy ágona proci+vga.
Viszont a jelen állás az, hogy ha uninstallálom a drivert, aztán vissza, akkor jó. De csak újraindításig. Aztán megint ugyanaz. Most volt újra uninstall-install, most megint jó.
Próbáltam 12,8-at és 12,11-et is. Ugyanez a helyzet.
Ki kellene próbálnom egy másik kártyával a gépet, hogy a vga-nak van-e baja vagy sem.Ötlet?
-
Malibutomi
nagyúr
Én megvárom a véglegest.
Ilyeneket javítanak:
Beta 8 on its way:Improves CrossFire scaling for Planetside 2
Improves performance up to 5% in Max Payne 3
Includes single GPU performance updates for Far Cry 3
Resolves the Skyrim lighting issue (missing a lighting pass) for the AMD Radeon HD 7900 Series [secondary problem from b7 fix]
Resolves the hang encountered playing Dishonored on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
AMD Catalyst 12.11 CAP1 (should be used in conjunction with AMD Catalyst 12.11 Beta8)
Max Payne 3 (DX9): Resolves light reflection corruption in single GPU mode
Far Cry 3: Improves CrossFire performance
Hitman Absolution: Improves Anti-Aliasing performance for single GPU configurations
Sniper Elite 2 – Resolves the flickering encountered when pressing Alt + Enter in CrossFire configurations
Crysis 3: Improves CrossFire performance and fixes corruption
Devil May Cry 5: Improves CrossFire performance
WarFrame: Improves CrossFire performance
Carrier Command: Gaea Mission: Resolves single GPU corruption when enabling Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center -
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuromoj #9920 üzenetére
5K mondjuk enm olyan vészes ha valaki a kinézetre hajt, van aki 10+ ezreket bukik, hogy neki tetsző színű alaplapra cseréljen.
Ezt neked kell eldöntened, hogy a kinézet megér-e ennyit, a tuningra nincs garancia, de jók ezek a twin frozr msi-k. ha visszaolvasol nemrég irtam valakinek, 50% ventifordulatig nincs hangja, de azt nekem még heaven alatt sem éri el soha, játékok alatt meg főleg -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #9785 üzenetére
Ühüm, a Deneb is lehagyja.
Akkor hogy is van hogy a phenom II nem tudja kihajtani a 7870-et, a 8120 meg simán?
Akkor irj ilyeneket, ha van vele tapasztalatod, ne tesztekkel dobálózz.
Mireszék pl leültek két géppel, és összemérték valósan a 8120-at a 2500K-val és eléggé holtverseny volt. Szóval neki van némi rálátása. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #9779 üzenetére
Azért ne sarazd már le annyira a Bullt, sok helyen hozza az I5 teljesítményét, az meg tök mindegy játékban, hogy 80 vagy 110 fps-t kapsz, ugyis 60Hz-es monitora van a többségnek.
Ha le tudja cserélni egy 8120-8150-ra mondjuk 10-15K ráfizetéssel az megéri neki, nem kell mondjuk duplaannyit kidobni, hogy intelre váltson. De ugyis ő dönti el.
Az Fx fullra ki tudja hajtani a húzott 7870-et is, onnantól meg hogy gpu limit van mindegy a proci. Ahhoz bőven elég erős hogy ne essen le a minimum fps. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
keszegduda #9708 üzenetére
+1 az msi twin frozr-re.
Nekem allatul huzhato is. A venti ahogy a kollega is irta 50%ig nem is hallhato, de azt jatekok alatt sosem eri el. Alapon nalam 27fok terhelve megall 60 korul. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #9122 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Hát nekem az MSI nem hallatszik ki a házból az 5V-on menő SWIF házventik mellett. 50%-ig semmi hangja, azt meg nem szokta elérni
KaiotEch kártyájával valami gáz lehetett, nem hiszem hogy normál esetben olyan hangos lenneEdit: benéztem az övé 7850 nem 7870, arról nem tudok nyilatkozni, bár kovsolnak azt hiszem olyan van és nincs gondja a hanggal.
-
Malibutomi
nagyúr
Előfordult itt másnak is hogy GPU-Z teljes hülyeséget ir a VDDC-re?
Alapom jól mutat, 3D-ben meg ilyeneket, hogy 1,143 - 1,998 - 1,654 - -(minusz)92.000 - 1,186 - -(minusz)0,671
Néha az afterburner is mutat furákat. Azt hiszem ideje újraraknom az egész rendszert. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #8084 üzenetére
Nemtudom milyen az oprendszered, de pl. Win7 összehasonlíthatatlanul gyorsabb 8Gb-al.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #8066 üzenetére
Mester nem kritika, de használj már néha pontot a mondat végén felkiáltójel helyett, minden hozzászólásod olyan így olvasni mint a durcás kismalacét, mintha visszakiabálnál mindenkinek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8032 üzenetére
En is kiprobaltam megint a 12.11-et, most par napig ment jol, bar a cpu/gpu-nak most is tobb fesz kellett a stabil mukodeshez. Aztan tegnap megint full megkettyent, jatek inditaskor fekete kep, restartkor kelhalal, teljes kaosz. Ugyhogy rollback 12.8, es minden mukodik ujra. Mostmar ez is marad amig nem lesz vegleges.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8030 üzenetére
Melegebb lesz a kartya, mas bajod nem lesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8028 üzenetére
De vissza kellene vennie. Csak a 3d feszt allitod, a 2d-t nem kellene befolyasolja. Ha 12.11b-t hasznalsz, az sokaknak okozza, hogy nem veszi vissza.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #8001 üzenetére
Nekem az rémlik, hogy már kiderült, hogy nem bírja a tápja, ha jól emlékszem szó volt róla hogy le is kapcsolt talán furmark alatt.
Szerk.:
Itt is van:
[7779] -
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DroiDMester #7654 üzenetére
Igaza van, én is csak fogtam és feltoltam 1450-re (annyit enged az AB), és kész, azóta úgy van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #7648 üzenetére
dupla
-
Malibutomi
nagyúr
Az Asus V2 nagyon jó sokaknak van itt, hűvös halk, és jól tuningolható. Nekem MSI van, nem Hawk, csak a twin frozr, és az eddigiek alapján teljesen pariban van az említett Asusokkal, ugyanazok mondhatók el róla.
kockaharcos:
De az 3 ventis nem?
Meg a fordulat % nem minden, az sem mindegy hogy az ténylegesen mennyi fordulatot jelent. Nekem az MSI pl 50%-tól hallható picit ami 2100 fordulat, és 55%-tól kezd hangosodni ami 2500 fordulat.
Gyári beállításon 60 foknál éri el az 50%-ot, csak 60 fokot nem nagyon ér el még a benchmarkok alatt sem. szóval gyakorlatilag hangtalan. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #7594 üzenetére
Ezt jó értelemben írtam, hogy szépen mennek lefelé az árak, egyre olcsóbbak lesznek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
csucsbicep #7589 üzenetére
Még picit gondolkodsz és a 7870 ugyanannyi lesz mint a 7850 volt mikor elkezdted nézni
MSI-t is nézd meg, jól mennek, és egy árban van az ASUS-al. -
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #7560 üzenetére
Azt már nem hinném hogy elbírja, az 1350 is igen szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest