- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
vick33 #50759 üzenetére
ezt nem figyeltem meg, két hdd van a gépbe, ssd 120gb(rendszer) és 1TB wd green(tároló), azt megfigyeltem hogy netezés közbe ha rámegyek a wd-re zenét hallgatni vagy valamit csinálok rajta akkor kicsit kell várni hogy beinduljon(felpörögjön) aztán már jó is gondolom energiatakarékosságból leáll ha nem használom. egyébként lehet ez ellen csinálni valamit mert néha zavaró.
-
blu79
addikt
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy elkezdtem játszani a mafia 2-vel, full grafikán, és néha néha megakad egy pillanatra a játék, de nem sűrűn csinálja, ugyan ez a jelenség volt a gta4- nél is de ott sűrűbben fordult elő, a gta4-nél driver újratelepítésével megoldódott a probléma, de nem tökéletes, olyan érzésem van hogy a régebbi GTX 560Ti-mel jobban futott a játék (gta4). Más játékoknál nem vettem észre ilyen problémát, még a WD -nél sem. Valaki tudja esetleg mi okozza ezt a problémát? Vidkárty:Asus R9 270X DC2T driver 14.4, proci: i7 4771, 8GB ram, win 8.1.
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz
Plex14 #49606 üzenetére
szia, én is küzdöttem vele
nekem egy asus R9270XDC2T-m van az gyárilag 1120/1400 on megy és próbaltam húzni pl.1200/1500 de játék közben 3-5 perc után elment a kép de nem lett egyszer sem kékhalál, próbáltam alacsonyabb órajellel de akkor is ugyan ez történt, ezek után ugy próbáltam húzni hogy alacsonyabb órajelen kezdtem egyik nap 1130/1410, másnap 1140/1420...én kb 1170/1450 ig jutottam stabilan de alapórajelen használom mert nem lesz jobb a kártya az órajel emeléssel csak max többet eszik, jobban forrósodik, hamarabb tönkremegy......max 1,2,3 FPS-sel lesz több......ezért nem éri meg....
-
blu79
addikt
sok helyen olvasom hogy a GTX 7XX sorozatú kártyákon nem fut rendesen a WD
.....
-
blu79
addikt
válasz
Steve198310 #49574 üzenetére
annyit szeretnék még mondani , hogy nekem soha nem volt videókártya túlhúzás miatt kékhalál , mindig ugyanaz történt : feketeképernyő hang müködött meg minden és a billentyűzet is (volt amikor nem )az NV és az AMD kártyánál is , annyi hogy amd-nél volt amikor nem fekete hanem valamilyen szín de nem kékhalál (ezt tapasztalatból mondom)... mivel driver probléma is lehet régebbi driverrel is meg kell próbálni, remélem nem kártya hiba mert elég fiatal a kártya....
-
blu79
addikt
válasz
Nuada herceg #49569 üzenetére
Szia , ezt a jelenséget az is csinálhatja ha tuningolod a kártyád.... vagy ha nagyon melegszik....ha felmegy egy adott hőfokra kikapcsol a kártyád de a gép nem, azért hallható a zene , de a legtöbb esetbe a kártya túlhúzása okozza, és csak játék közben van ez a jelenség, vagyis a kártya terhelt állapotában, de ettől függetlenül lehet driver is.
-
blu79
addikt
...a másik meg HD 7770-ről nem érdemes váltani, személy szerint biztos nem váltanék mert nem lesz akkora változás.... mint pl. ha r9 270X-re vagy r9 280X-re váltanál
, sokan kérdezik azt is , hogy érdemes e HD 7870 ről váltani r9 270x re természetesen nem érdemes mert felesleges pénzkidobás, pár fps a különbség a r9 270x javára.....
-
blu79
addikt
Szia, nekem egy Asus R9 270X DC2T van és rendkivül halk játék közben is, videókártya téren most van előszőr Asus márkám és meglepődtem milyen halk, az egyik barátomnak van egy Sapphire 7870 és azt lehet hallani játék közben, én úgy döntöttem ,hogy ezek után csak Asust veszek mert nagyon megtetszett a hütése
rendkivül halk és hűvös WD alatt 67°C max.
-
blu79
addikt
....valaki valamilyen tapasztalat a WD vel kapcsolatban?
-
blu79
addikt
WD teszt Asus 270X DC2T grafika minősége : 1080p, részletesség: ultra, árnyékok: ultra, környezeti kitakarás: HBAO+ magas, bemozdulas: on, mélységélesség: on, víz: ultra, shader: magas, élsimítás: temporális SMAA, FPS: 34-40 között
nekem a 14.4 driver van a gépen, de ha az amd kiad egy újabb drivert(nem bétá-ra gondolok) akkor lehet vmivel jobb lesz....nem?
-
blu79
addikt
Watch Dogs teszt:Asus R9 270X DC2T alapórajel, driver 14.4 , :Grafika minősége: 1080P, részletesség-magas, árnyékok-magas, környezeti kitakarás-MHBAO, bemozdulás-ON, mélységélesség-ON, víz-magas, shader-magas, ezekkel a beállításokkal min-40 max-52 FPS mikroszaggatás,lagg vagy hasonló probléma mentes, vagyis tökéletesen fut
Hőmérsékletek: GPU: VRM1: 80C°, GPU: 67C°,,,CPU: core1: 68C°, core2: 67C°, core3: 68C°, core4: 66C°, gyári hűtővel
, CPU usage 40-45%, egyelőre ennyi majd kipróbálom ultrán is
, egyébként szerintem elég jóra sikerült a játék.
-
blu79
addikt
válasz
- = Zk = - #49492 üzenetére
Sziasztok , csak most sikerült újra írnom KÖSZÖNÖM a válaszokat mindenkinek
, ... én is gondoltam már arra hogy az OC- s kártyákat nem lehet annyira húzni mert már eleve húzottak és már kevés van bennük, úgyhogy nem is fogom tovább nyúzni
, alapórajelen megy tovább. A Watch Dogs -ot én is nagyon vártam, hogy megjelenjen már végre, kipróbálom és majd írok milyen egy ilyen asus r9 270x dc2t -vel játszani, de amint néztem az utobbi in game videókat , a gta 4-5 re emlékeztet csak jobb grafikával.....
-
blu79
addikt
... annyit szeretnék még hozzátenni, hogy egy ref. hűtésű gtx 560 Ti -t váltottam le erre és a gtx -nél a gpu 822 -ről 980-ra és a memóriát 4008-ról 5000-re tudtam húzni stabilan fesz és egyéb állítások nélkül, csak játékok közben állítottam a ventit 60%-ra, amióta megkaptam és amíg le nem cseréltem így használtam és soha semmi furcsát nem tapasztaltam, ezért kicsit furcsa volt nekem ,hogy ezt a mostani karit nem nagyon lehet húzni
-
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #49465 üzenetére
Köszi a választ, azért kérdeztem igazából mert már tesztelgettem és szerettem volna tudni hogy másnak milyen tapasztalatai vannak , nekem 1160/1500-on ment stabilan, próbálgattam feljebb is de játék közben 2-3 perc után már nem bírta eltünt a kép...., aztán visszaállítottam alapra és pár nap múlva újra próbáltam 1160/1500 de már nem birta azon sem , pár perc és eltünik a kép, az viszont igaz és tény , hogy már nem hoz ez a tuning szinte semmit, de ettől függetlenül tetszik ez a kártya
-
blu79
addikt
Sziasztok, Asus R9 270X DC2T tapasztalatok? főleg tuning téren erdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged