- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A tomb raider 80 és 90% és néha felette használja a VGA-t. Ami persze jó de egyben megöli a kártyát."
Kiégtem ...
-
-
Hát az b@szott érdekes, én úgy otthagynám nekik mint a sz@rt, már ne is haragudjon meg senki, de azt a terméket amit én veszek meg / fizetek ki, nem is kevés pénzért, azt nekem egy sz@rházi se bontsa ki, nem érdekel hogy mi van benne, magasról sz@arok rá, de az első aki kibontja az vagy én vagyok, vagy nem fizetem ki. Álljon már meg a menet, itt azért mernek mindent megcsinálni (ebben az országban) mert mindenki birka és nem szól semmiért.
Rendeljen olyan kártyát amiből nem kell kilopnia semmit, és akkor nem kell a csomagolást sem felbontani.
-
válasz
Turbolada II #23420 üzenetére
Mivel?
-
-
-
2 napja szenvedek azzal hogy rájöjjek hogy mi a lótúró tekeri a egyik CPU magot 90%-on, még akkor is ha nem csinálok semmit a géppel.
Hát a drágalátos MSI AB csinálta.
-
Hagyjátok a tomb raider-t, vegyétek meg ezt steamen:
És gyertek
-
-
-
válasz
- = Zk = - #23094 üzenetére
Az ilyen kérdésekkel Pü-ben bombázzatok.
Amúgy meghozta a futár, de hibás, csak japánul tud.
Most hozza a futár a másikat.
-
válasz
->Raizen<- #23092 üzenetére
Nálam jelenleg beszerzés alatt, csak lassan (jön le) ér ide a futár
-
-
válasz
joysefke #23044 üzenetére
Ezt a játék válogatja, van ami elmegy full+full grafikán, van amit igencsak lejjebb kell venni.
hagyjuk most a crysis3 nevű "nem tudjuk hogy kell játékot optimalizálni" gémet
De vannak játékok pl far cry 3 ami nem megy full grafikán mert nagy a tér, brutál jó a grafika, stb stb.
Mindent összevetve egy ilyen kombó ami nekem is van, nagyon szépen elvisz minden játékot, mondjuk az az én hülyeségem hogy nekem kevés a 30fps, én úgy játszok a játékokkal hogy a minimum fps 35-40 legyen legalább. Van akinek érzékeny a szeme erre van akinek nem.
Az igazságot megvallva a legtöbb játékkal még megbirkózik ez a kártya úgy 1-1,5 évig gond nélkül.
Van az aprón egy eladó GTX 670 zsír új 88K-ért, azért aki megteheti az vegye meg azt
-
-
-
-
Na hát akkor NA !!!
Crysis 3 témát rövidre zárva, itt a megoldás hogy mivel lehet full-full grafikán futtatni, egy 3 monitoros rendszeren.
-
-
-
Én például, még mindig nem tudom, hogy a feszt miért nem tudom emelni
Mindent tudok de ha a feszt emelem (MSI AB) és ütök egy entert, visszarakja alapra.
-
Ha tudom hogy egy egyszerű kérdéssel ilyen vitalavinát indítok el, inkább nem kérdeztem volna semmit.
Beszéljünk másról ...
-
válasz
Turbolada II #22790 üzenetére
Ne feszegessük ezt szerintem
-
-
válasz
férfiállat #22749 üzenetére
Lényegtelen, mert ha visszadobják a kártyát hogy jó, akkor tudod hogy a bios-t kell frissíteni.
Ha meg van alaplapi vga is, akkor először arra dugod rá a kábelt, bios frissítés, majd az alaplapi vga letiltása, és újraindít és go, akkor már mennie kell.
De majd kiderül hogy mit nyögnek a kártyára a szervizes "szakemberek"
-
válasz
férfiállat #22745 üzenetére
Hát ja, én is majdnem elkövettem azt a hibát hogy visszaküldtem az ASUS kártyámat, mert nem adott képet, elvittem a gépet az ismerősömhöz, mondtam nézzen rá, 1 óra múlva csörgött rám hogy mehetek a gépért kész van
Frissíteni kellett a VADI ÚJ alaplapnak a driverét, és máris adott képet a kártya.
-
válasz
Dealer95 #22743 üzenetére
Próbaképpen felcsavartam (nem játék alatt csak simán) 85% olyan hangja van mint egy porszívónak, nagyon durva
Idáig 40%-on használtam, így játék alatt sem ment 58 fok fölé, de úgy hiszem jó az auto beállítás, mert úgy legalább ha nincs igénybe véve leveszi teljesen azt hiszem olyan 25%-ra, és az jó mert nálam 0-24 megy a gép, így legalább mikor alszok nincs olyan nagy hangja.
-
Érdekelne hogy ki hogy használja a ventilátor beállításokat a vga-n?
Felcsavartam most 60% és így a kártya még 50fok főlé sem megy.
Van aki auto-n használja? Kinek mi vált be?
-
-
Erős túlzás?
Hát hányszor láttam azt hogy kiírta valaki hogy már a 3. kártyát kapja (újat) gariba, amit cseréltek neki és inkább eladja és soha többé nem akar sephájőrt látni
-
-
Pozor Pozor
Akit érint, jött egy ilyen (ha már mindenki C3 fan, csak én nem)
Crysis.3.Update.v1.1
Mindenki megtalálja a megfelelő helyen.
-
válasz
csucsbicep #22663 üzenetére
le se szarja
-
-
-
-
Így kéne kb kinéznie, nálad valami nem stimmel azt a 130 fps-t egy gtx 690 produkálná kb.
niper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-02-25 at 23:08:11
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 39.3
Minimum FPS: 19.6
Maximum FPS: 340.1Number Of Frames: 3010
Average Frame: 25.454ms
Minimum Frame: 2.940ms
Maximum Frame: 51.073msMachine Name: DOKI-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition
System RAM: 8137MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFKözbe meg is van. nézd már meg a te beállításaidat, meg az enyémet. Az enyém a gyári, nálad az értékek le vannak véve.
-
-
-
MSI áfterbörner, miért nem engedi hogy feszt emeljek? 1219-en van gyárilag, de mikor átírom 1221-re és csapok egy entert, visszadobja a gyári értékre.
Mi lehet a gond(ja)
-
Köszi a válaszokat, tehát durván 28-30% a különbség.
Hát az szerintem nem ér meg 40.000ft pluszt.
Egyébként nem tudtam hogy ez a gtx 590 ilyen bitang kártya
-
Mennyivel erősebb egyébként egy 7970 mint egy 7870? Nagyjából %-ban?
-
-
Na akkor már én is megosztom a véleményemet, mert csak ... na !
Nagyon szép játék ez a CRYSIS 3, de egy FOS.
Tesztelésnek jó volt, de DELETE a sorsa.
De most komolyan, mi ez? Hagyjuk már ... egy far cry 3 ezerszer jobb játék (szerintem)
Ja és FHD-ban, 2x anál izével, meg high beállítás mellett nem esett az FPS 36 alá, tehát stabilan 36 felett pörgött.
-
válasz
csucsbicep #22173 üzenetére
A feszt meddig szabad növelni? Lesz valami baja ha túlhúzom a feszt, vagy csak kifagy és kész?
-
válasz
Killer01 #22137 üzenetére
Nekem is úgy van beállítva hogy 10 perc tétlenség után kapcsoljon ki, ki is kapcsol, majd mikor az egérhez nyúlok akkor simán visszakapcsol, minden hiba nélkül, tehát ennél a szériánál már nincs ilyen gond.
Egyébként meg lehet kapni 600 féle átalakítót, tehát ha csak HDMI lenne a kártyán, ahhoz is lehet HDMI->DP átalakítót venni.
-
-
válasz
- = Zk = - #22109 üzenetére
Kell az az IPS hidd el
24" Benq-t (TN) cseréltem le 23" Dell (IPS-re). És nagyon örülök neki hogy lecseréltem, ég és föld a kettő.
-
válasz
->Raizen<- #22068 üzenetére
CPU terhelést hogyan tudnám kiírni a játék alatt illetve mivel?
És a RAM-ot?
Jó írás, köszi a választ.
BIG THX
-
válasz
Dealer95 #22063 üzenetére
Nekem minden gondom megszűnt, miután lecseréltem az asus programját, az msi-re.
Az asus nem engedte hogy húzzam a kártyát, meg problémázott állandóan, majd feltettem az msi-t és teljesen rendben volt minden.
Ui: és én hiába pipáltam ki az overclock range enchancementet az asus-nál.
-
-
válasz
Anaren91 #22044 üzenetére
No először is, no warez, másodszor, az a verzió amit te "beszereztél" nekem is az van, és teljesen jó verzió.
Nekem i5 3570 es procival, 8 giga rammal, 7870-es kártyával sem megy max grafikán, mint ahogy egy gtx 680 sem tudja max grafikán futtatni.
De ezen nem kell meglepődni mert ez a crysis3.
A másik pedig az hogy nem fesz hiány lesz ott a bibi, hanem az hogy ne akard már a kártyát 1300mhz-n futtatni. Max 1200 vagy 1250, ne legyünk telhetetlenek.
Grafikát vedd le high-ra, anti análizinget 2x és láss csodát már is stabilan fog futni 40fps felett.
-
-
-
-
Nem tudjátok hogy ez mitől lehet?
Ha gyorsan mozgatom a fegyvert, akkor így elmosódik, mit kell kikapcsolni hogy ez ne legyen?
Egyébként high-on szépen elfut 60-110 fps-el
-
-
-
Esküszöm ha nyerek a lottón. Összerakok egy gépet 20 millióból, és ha még az sem fogja maxon vinni ezt a kurva crysis hármat. Elutazok a készítőkhöz és szétverem a fejüket a billentyűzetükön és addig nem mehetnek ki a munkahelyükről amig meg nem tanulnak optimalizálni
-
-
Szerintem megkímélem magam egy pár agyvérzés közeli helyezettől, azzal hogy a crysis hármat fel sem rakom.
Vicces azért hogy 1 hónapja vettem új gépet 250k-ért, és egy új játék már letérdel.
Na de mindegy is mert amúgy sem a szívem csücske ez a crysis.
-
válasz
Cartmenn #21773 üzenetére
Szerintem valószínűsíthető, mert kizárt dolog, mivel nem tudom.
Cartmenn Állítsd már le magad.
Azért mert a postán mindig van valaki, nem megyek be felszereltetni a nyári gumimat.
Másik meg, az hogy mi hány fps-el fut, meg milyen driverrel az igen is ide tartozik, mivel ez a topic ezé a vga kártyáé, nem pedig egereké.
Már csak azért sem fogok neked válaszolni mert még neveletlen is vagy.
-
válasz
Montesantos #21752 üzenetére
A crysis 3 hoz is majd jön 43db optimalizáló peccs, meg 5 féle drivert igazítanak majd hozzá
-
-
-
válasz
->Raizen<- #21653 üzenetére
Nem szóltam
-
válasz
MiklosSaS #21425 üzenetére
Szerintem, legalábbis én azt fogom csinálni, ha meglesz a plusz lecsó rá én is eladom a 7870-es kártyámat és veszek egy 7970-es kártyát, elvileg jobb az 1 kártyás rendszer mint a 2 kártyás. De ha van rá annyi pénzed akkor van a 7970es kártyából 6gigás verzió 160.000ft ért.
Ui: referencia kártyát? hát te tudod
-
-
Igazából teljesen mindegy hogy trojai vagy nem. T-online internet biztonságot használok, ami csak nagyon ritkán töröl "egyből" vírust, nem tudok mit csinálni mert ha ki is kapcsolom a vírusirtót, arra az időre amig letöltöm, ha visszakapcsolom egyből törli.
-
-
-
-
Tegyétek fel az új HITMAN játékot, és indítás előtt a settings-be, lehet benchmarkot futtatni.
Nem semmi kis játék, miden maxon, meg is zabál 1800mb Vram-ot.
-
Nem tudom hogy elég nektek 1GB-Vram, felraktam most ez a METRO nevű gammát, nem is mai játék, és mégis megzabál 1350MB ramot
-
válasz
Trebron09 #21042 üzenetére
Maradj az ASUS DC2V2-nél, nekem is az van, meg még sokaknak.
Nincs BS hiba, lehet húzni is, a jó hűtésnek köszönhetően egyáltalán nem melegszik.
Ráadásul egy kolléga árulja is az aprón, elég jó áron. (linket nem rakok be mert azért bünti jár) de megtalálod sztem te is.
-
-
-
válasz
viperabácsi #21016 üzenetére
Csak 1 baj van ezzel a megoldással, ha jól jártam utána akkor egy olyan megoldás ami KOMPLETT vízhűtés, proci+vga, az kb 80.000ft.
Gondolom ezért barkácsolnak inkább ilyen zárt rendszereket a vga-ra + 1 ventit.
Mert egy zárt rendszert már kapsz 16-20K-ért.
Csak semmi értelme a zárt rendszernek + a ventinek mert pont az lenne a lényeg hogy a venti ne zajongjon.
Ördögi kör, na mind1, szépen lassan majd összehozok egyet, de nem lesz olcsó mulatság.
-
-
Vízhűtéses témára visszatérve, így oldották meg az okosok, hogy a Vram is hűtve legyen.
Nálam viszont ez már a "cigánykodás" kategória, így a VGA vízhűtés tervet inkább dobtam.
-
-
Kicsi OFF
Melyik a jobb megoldás?
Ha veszek a mostani 7870-es kártyám mellé még egyet és SLI ben használom a kettőt?
Vagy ha veszek egy 7970-eset?
Illetve ezek a megoldások közül az i5 3570-es procim kihajtja mind a két verziót?
-
-
-
-
válasz
patex1983 #20519 üzenetére
sima 3570-es procim van, alap órajel 3.4ghz, intel turbo boost-al (ami elvileg 3.8ghz) simán kihajtja a 7870-es kártyámat 100%-ra. Bár a tubo boost 3.8-at ír. de valójában csak 3.6-on megy.
De simán turbo nélkül is kihajtja ezt a vga-t.
Úgy hogy ez egy baromság hogy minimum 4ghz kell neki, ezt valami tuning majom írhatta neked.
-
-
-
-
Nálam az ASUS 7870 DC2V2 -> 1150/1350-en stabilan megy, mind játékok mind benchmarkok alatt.
Viszont 1200/1350-nél már kifagy.
-
válasz
Montesantos #19903 üzenetére
Biztos csak valami beállítási mizéria, csak mire rájössz megőszülsz.
-
válasz
Montesantos #19900 üzenetére
Emlékszem régen mennyit szenvedtem én is ilyenekkel, annyira elegem lett belőle hogy vettem egy hálózati média lejátszót, mert már nem bírták az idegeim. Mindig volt valami ami nem klappolt, és nem ért annyit az egész hogy agyvérzést kapjak.
Segíteni sajnos nem tudok ebben most neked, de valaki hátha
-
válasz
->Raizen<- #19896 üzenetére
és még 1db befér, a ház oldalára, vagy egy 14es vagy egy 18cm-es
Majd nyáron kiderül szükséges e.
-
-
-
-
válasz
Montesantos #19748 üzenetére
Valamit biztos nem jól csinálunk
-
Igen, én is akartam már kérdezni hogy milyen beállításokkal futtatjátok a tesztet, mert elég kevés pontszámot kapok én is 3D Mark alatt.
-
Na kivettem a vsync-et a DS3 ban, mingyárt más a helyzet, sokkal szebb és 30 helyett 150fps el fut, szalad, rohan.
Nem akartam itt a warezolós témát nyomatni, mert ugye tiltva van meg bla bla. (de nem boltba vettem
)
Elég költség volt nekem játékokra költeni 6 éven keresztül az xbox-on.
Itt a gépért fizettem sokat, ott a játékokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest