- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Valaki használ HWiNFO-t AB-hez hozzáadva monitorozásra?
Mit kell csinálnom, hogy a program indításakor a rivatuner engedélyezve maradjon azokon a beálíításokon amiket egyszer már beállítottam?
Először alapból megjegyezte, de amióta újrahúztam a Win-t mindig újból be kell állítgatnom egyesével, hogy miket monitorozzon ki amikor elindítom a programot
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #10670 üzenetére
SSD-vel egy deka fps-t nem fogsz nyerni
Ami a játékot illeti kb annyiban merül ki (ha Systemre telepíted), hogy gyorsabb lesz maga a telepítés folyamata és gyorsabban tölt be a pálya (ez a teória is megdőlni játszik, ahogyan egyes userektől hallom), de tény nekem gyorsabban töltött be amikor SSD-re telepítettem a játékokat.Persze azért kipróbáltam, de én is beláttam, hogy semmi értelme, inkább hagyom szabadon a partíciót (ami egyébként szeret minél kevésbé leterhelve lenni) és egy régi kattogós hdd-re telepítek én is
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10647 üzenetére
Tuti biztos
Nem most, egyelőre nekem bőven elég a 920, majd a későbbiekben amikor már emberibb áron lesz
Lap már megvan hozzá (tehát azt megspórolom) csak a cpu-t kell cserélni (meg egy jobb hűtőt). Jól húzható levegővel és a játékok egyre jobban meghálálják a több feldolgozási szálat.ADAM1337 - Nekem x79-be nem éri meg. Vadásszak új lapot, ramokat (a 3 csatornást cseréljem 4-re) + cpu-t, rengeteg pénz. Én kihagyom az x79-et, mert ismerve az Intelt a következő generáció úgy is új socketet fog kapni.
-
DeathAdder
veterán
Nekem 920 D0-val pont ugyanúgy megy 2.66-on és 4.2 GHz-n is Cry2 dx11-ben 90-99% között és tök ugyanannyi fps-el.
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #10587 üzenetére
Jujj de várom már
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10584 üzenetére
Nem az előnyök számlájára írtam a 95 fokot és a beta drivert. Hanem hogy azok ellenére sem volt velük bajom.
"Neked az NV vel nem volt gondod, másnak meg az AMD vel"
Igazad lehet és lehet hülyeséget mondok de én még mindig úgy érzem, hogy ez azért van mert az Intel konfigom jobban beveszi a nv karikat. De nem folytatom tényleg lehet hogy csak a beta miatt szívtam most -
DeathAdder
veterán
válasz
milszab #10580 üzenetére
Egyik ph-s kolegának (akinek eladtam a 6970-et) mondtam hogy váltson 12.10-ről és próbálja meg az új 8-as betát, erre azt mondja cod bo2-ben már is kékhalálozott neki
Nálam is ez lehetett a baj, igaz 12.10-es még nem fagyott.De hogy lehet ez már? Ennyire nem bírja az Intel chipsetet vagy mi?
(ugye neked a 12.10-el is)
Régen egy ref. 5870-el (amit marha drágáért vettem) szoptam még az LGA1156-os socketben, úgy hogy kivágott mindig a játékbólNem akarok trollkodni távol álljon tőlem, elismerem hogy erősebb és jobb ár/érték arányú vga-ik vannak, de az nvidiával soha az életben nem volt még ilyen (és semmilyen )bajom, mehetett az akár 95 fokon és beta driverrel is akkor sem
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #10562 üzenetére
Ráuntam már minden második nap a betákat cserélgetni és múlt héten is volt egy kékhalálom a windows alól, ami csakis arra mer következtetni, hogy az volt a hibás. A többi hardveremet túl jól és rég óta ismerem ahhoz hogy azokra gyanakodjak (és az újbóli teszteken sem bukott meg)
(#10565) Petyyyyy - persze, fent van
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Ma újratelepítettem a Wint, felraktam a 12.10-es drivert és az érdekelne, hogy miért nincs teljes kijelzőn konkrétan a Cry2 amikor elindítom?
Hiába nyomkodom az Alt+Entert , vagy állítom Catalystban a Méretezési beállítások (digitális síkképernyőt) teljes méretre, ugyan nem akar teljes kijelzőn menni a játékMiért van ez?
Előző winemmel a betákkal gond nélkül ment
-
DeathAdder
veterán
Szerintem cod BO2-től a majd 6 éves Crysis is szebb grafikával rendelkezik.
Viszont nekem az első benyomás az volt, hogy jéé ez FHD-ben minden fullon 110 fps-el fut, szóval ahhoz képest nem is olyan rossz, hogy kis gépigényű játék (ha lehet ilyet mondani). Bár a cod engem soha nem fogott meg, főleg így 23 éves fejjel már elég válogatós vagyok és legjobban nekem igen is grafikai élmény számít, főleg úgy, ahogy fentebb is írtátok, ha egy havi minimálbérnek megfelelő értékű vga-m van. -
DeathAdder
veterán
válasz
lowzor #10458 üzenetére
Nekem ez az első "hideg" kártyám.
27 fokos, ha nem játszom és alig megy túl 50-en terhelés alatt (most hogy nem melegíti a fiziksz, mert kivettem).
Tök szar így télen, amikor belépek a fűtetlen szobába nem csak meg az a jó meleg amit a gépem árasztott eddig a régebbi vga-immal
Lehet kövezni, de én szeretem amikor egy kártya fűt mint állat és hallom hogy dolgozik
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #10453 üzenetére
Hali.
Neked a 2600k alapórajelen ki tudja hajtani a 7870 cf-t?
Nézted esetleg? -
DeathAdder
veterán
Kata Béla8 12.11-ről tapasztalatok?
-
DeathAdder
veterán
válasz
lowzor #10368 üzenetére
Ez számomra is érdekes
Az a **** gta4 99%-on pörög végig és 33-40 fps között mozog, ha mindent fullra húzok a beállításokban.Cry2-ben 50 fps alá nagyon ritkán megy (nincs dx11) és ugyanez a helyzet 3GHz-n is (lehet a hyper threading a hibás)
A cpu csak 20-25%-on pörög Cry2 alatt. -
DeathAdder
veterán
Levettem a Bloomfield i7-emet 4-ről 3 GHz-re, a tesztalany Cry2 volt, a vga ugyanúgy 90 és 99% (közelebb 99-hez) között mozgott mint 4GHz-n, FPS maradt ugyanannyi. Ha 4 GHz fölé tornázom akkor se pörög megállás nélkül 99%-on, de az fps-em bőven megvan és nem változik ha tuningolom.
Kérdés ez a cpu ki tudna hajtani két 7850-et?
miresz, csucsbicep - Értem
-
DeathAdder
veterán
Nekem 9600GT van és ennél sokkal erősebbre semmi szükség.
De nem ajánlom saját tapasztalatopmból kiindulva, nem egyszer fagyott ki a játék alap órajelen is 7850-el és nagyon úgy néz ki, hogy a hybrid physx miatt. Már több mint 1 napja nincs benne a nv (driverek is törölve) és azóta nem ért fagyás.
5870-el, 6970-el szépen muzsikált, de ezzel a 7850-el nem nagyon tűrik meg egymást (egyszer volt windows reisntall is, mert megzavarta egymást valamiért nagyon a két driver és a rendszer is alig tudott felkelni
)
-
DeathAdder
veterán
Mi a különbség a 12.11 béla7-en belül a "with .NET 4 Support" és a sima között?
Melyiket szedjem le? -
DeathAdder
veterán
Nekem is az lett volna az első lépés ha senki nem ad tippet, de így mostmár tuti
Ha továbbra sem jó, akkor kata 12.10, ha úgy sem akkor (de már csak mert nem tudok mit csinálni) minden hardvert vissza alap órajelre..
Egyébként ha fosx-et kukázom és fennmarad a drivere az is probléma lehet?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Chapel #10126 üzenetére
S ezt driver okozhatja, vagy a kártya szar?
Ja full fasza amikor épp benne vagy az akcióban, rajtad a fejes és befogyott kép mellett elkezd üvölteni az a monoszkópra hajazó fülbemászó muzsika, amit nem tudok megszokni és a hideg ráz ki tőleseederking - tegnap egész nap 860/1200-on használtam, tehát a gyári paramétereken
Tehát vagy:
- a kártya szar
- a driver szar
- a hybrid physx miatt szarik -
DeathAdder
veterán
Képfagyást fülbemászó muzsikával fűszerezve kapott már valaki a 12.11 beta6-al?
Mert nekem ma sikerült a gyári értékeken (860/1200-on játék alatt) -
DeathAdder
veterán
W7-nél Power-> Advanced Settings alatt a PCI E-t ha energiatakarékosról elállítja az ember abból milyen előnye származhat?
pl volt már olyan (nem ennél hanem a 6950@70-nél), hogy 1 óra kemény játék után egyszerűen kifagyott a kártya miatt, ugyanis nem kapott elég tápanyagot
Ezen ez segíthet valamelyest? Esetleg hátránya is adódhat?(#10113) kovsol megpróbálom, csak nehéz lesz nem eladni, hogy aztán 50ezer álljon a gépemben amikor nyáron van hogy napokig be sem kapcsolom a PC-t, játékot meg képről sem lát egészen késő őszig
De most hogy mondod lehet ezt fogom tenni
Talán egy 7850 CF elég lesz egy jó ideig
-
DeathAdder
veterán
válasz
kovsol #10109 üzenetére
Ennek csak abból az egy szempontból örülnék, hogy ez arra ösztönözne, hogy vegyek mellé mégegyet és ezzel valóra válna egy nagy álmom, hogy végre egyszer CF
vagy SLIlegyen a gépemben
De az a gyanúm tavaszig kihúzom ezzel, aztán el lesz adva, majd jön egy újabb generáció a legjobb ár/érték arányú vga címmel, ami megint csak minden játékot vinni fog legalább 1 évig és így megy ez már hosszú évek óta(#10110) Chapel C3 gépigényéről tudunk már valamit?
-
DeathAdder
veterán
válasz
->Raizen<- #10085 üzenetére
Pontosan ez miatt
Én sem bántam meg (hideg és halk ami jó) igaz kevésbé húzható. Ezt ha lehet venni hátránynak akkor az, bár szerintem sokak az katában sem merik húzni a soktízezres kártyájukat, főleg a figyelmeztető üzenet hatására (már aki elolvassa
)
Én meg csak azzal nyugtatgatom magam, hogy azon a +100 MHz-n már nem fog múlni, hogy élvezhetően játszak le egy játékot vagy nem
-
DeathAdder
veterán
Érdekes pár napja még mindenki az Asust ajnározta mint No.1 , most meg hirtelen egy rakás szar lett amit senki kezébe nem ajánlanak
És ami miatt még szar az az, hogy több kártya esetében nem lehet tuningolni Twekben ugyanis fogalma, de még csak sejtelme nincs a programnak, hogy egy másik kártya is van a gépben (bár a tweak gpu-z látja).
Szóval be kell érni alapfeszen 1000/1500-on, vagy kivenni a másik kártyát, és hajtani tovább (de nem túl messzire,mindössze 15%-ot
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #10010 üzenetére
Azt már csak te tudod, hogy mit pipáltál ki, vagy HWiNFO-ba mit engedélyeztél
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #9933 üzenetére
Igen, ebben igazad van, nem lehet tudni melyik az időtállóbb, azért is írtam, hogy "sokak szerint", mert csak ezekre tud mindenki hagyatkozni.
Sokat olvastam előtte róluk és ez a kép alakult ki bennem is, de attól hogy jól tuningolható még bírhatja jobban mint egy elpida (feltételes módban, lehet nem így van, de bírhatja).
Ez olyan, hogy vesz az ember egy Toyota Spurát és feltuningolja 100%-ra, vagy vesz egy Lancer Evot és feltuningolja 50%-ra és az esetek nagy-nagy többségében előbbi fogja tovább bírni.Persze ezt nem tudni a hynix vs elpida esetében, de ha azt olvastam volna, hogy igen ám jól tuningolható szinte az összes hynix, de legtöbb jobbik esetben is csak pár hónapig bírja akkor tuti nem kerestem volna olyat
Mind1, ezen már ne vitatkozzunk. Én örülök ha bírni fogja tavaszig (aztán úgyis eladom) ezzel a teljesítménnyel megvagyok elégedve és talán könnyebben el is tudom majd adni
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #9919 üzenetére
Időtállóbb is sokak szerint, attól függetlenül, hogy kilehet fogni (7850 hynixeshez képest) "antituning" példányokat, amik így is bírják a 35%-os tuningot. Már a 68xx szériában sok a 10%-ost sem bírta
Ami nem hynixes azokban általában a GPU gyengébb (nagy általánosságban ), a legtöbb már 1,2V-on megy alapfeszen a Hynixesek meg 1,075-ön! És ugye azok az eplida ramok, meg az alkatrészek forrasztási minősége se olyan jó már sokak szerint.
Sok meghibásodott 7850/70-ről lehet olvasni, azt hogy én találtam egyet személyesen, ami sok garival van, szinte új, full dobozos és tartozékos ráadásul hynixes is nekem azt kell mondom igenis megérte (még akkor is, ha elejében kötődtem a "hynixhez", de a tiédet is megvettem volna, ha aznap este megegyezünk)
Természetes, hogy mindenki inkább hynixest szeretne, ha lehetősége adódik ráChapel - van már 8 magos i7?
-
DeathAdder
veterán
Így van, ezt teljesen alá tudom támasztani.
Nem valami tuningos az Asus V2
Ha tudnám 1.3v-ig húzni, akkor megpróbálnám mi a vége, de mégsem szerettem ki belőle csak mert nem egy tuningos darab
Hihetetlen mennyire halkan dolgozik és teszi a dolgát, öröm hallgatni ahogyan "szól" a gépházbansoultrapp 6970-em volt előtte szóval nyugodtan mondhatom nem hogy jobb, kevesebbet eszik és halkabb (de sokkal), hanem erősebb kártya is a 7850 (12.11beta6)
-
DeathAdder
veterán
Hihetetlen hogy Hybrid-PhysX esetén csak a nv-t látja a tweak s nem látja az elsődleges vga-t és nem csak nálam hanem mindenkinél
Afterburnerben hogyan kell feloldani a feszt?
Nem elég, ha csak a settingsben bepipálom és átírom a gyökérmappában a .cfg fájl tartalmát, akkor sem oldja fel a fesztMit csináljak, hogy jó legyen?
-
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #9732 üzenetére
Vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet kiválasztani, ha több kártya van egy gépben
-
DeathAdder
veterán
tweakben hogyan kell a radeon kártyára váltani?
Nekem alapból a 9600GT jön be -
DeathAdder
veterán
Most a haverom 5770-jével a gépembe amivel simán tudom a feszt állítani afterburnerben
Lehet csak valami bios dolog van a háttérben, vagy nem tudom
(#9622) seederking - büszke lehetsz a cpu hőfokra is
Nem rossz az
-
DeathAdder
veterán
mégcsak cry1 és mafia kettővel, de nagyon kellemesen csalódtam a vga-ban főleg azok után, hogy csak azért akartam -és vettem- 7850-et hogy erősen tudjam tuningolni (amit nem tudok), de minden másban nagyon elégedett vagyok
Viszont a cry1 1450-es videómemória fogyasztást még mindig nem vágom
6970 korán nem ette így, na de mindegy is, fő hogy van miből
(#9620) seederking - neked se volt még gtx480-ad és porig húzott procid középkategóriás hűtővel
Akkor már a 80 fok körüli érték is felüdülés -
DeathAdder
veterán
Nemtudom milyen biosa lehet.
Szerinted érdemes megpróbálni mókolni, vagy inkább hagyjam a fenébe?
Azért szeretném megemlíteni, hogy nagyon sok kártyám volt már, de ennyire halk, hideg, keveset fogyasztó, erős és picike még soha az életben
Mi az már hogy nem akar 50 fokra se felmászni és csak egy 6-os tápcsatin eszik?Tuningja lehet nem a legjobb, de így is +30%-ot rányomtam és nyertem 15 fps-t crysisban (az egyben).
Akkor néztem nagyot, amikor 1450 felemésztett videómemóriát mutatott az afterburner cry1 alatt
Amikor meg visszavettem gyári órajelekre 1200-1300 at (tehát kevesebbet) -
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #9601 üzenetére
Nálam is ugyanígy van, mindjárt felteszek egy 2.2.4-et énis a .5beta helyett..
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #9595 üzenetére
Próbáltam, de nekem meg az nem akar menni
Neked melyik verzió van fent illetve hogyan oldottad fel voltage controlt?
Tudom régen hogyan kellett, de ez most nálam nem nyitja meg a voltage mókolásának lehetőségét -
DeathAdder
veterán
1225 mV a vége Asus 7850-DC-2GD5 V2 kártyával a gpu Tweakben
jozsi252 - nem nézed meg a te
hynixesedAsus v2-őd mennyi kakót kaphat tweakben?vagy tudod is esetleg?
-
DeathAdder
veterán
Ennyi a vége 12.10-el és 12.11 betával is.
És még hynix ramos is, szóval lehet keresni az állakat a padlónLehet a ram menne tovább (de annak ugye már nem sok értelme lenne), de a gpu már 1150-nél nem kezdi el mutatni a benchmarkot (leáll a folyamat és feladatkezelőből ki kell kapcsolni).
Több feszt kellene neki adni szerintem, de 1225-től többet tweakben nem tudok -
DeathAdder
veterán
1100/1500 a vége 1.2v -on.
(a memóriát nem is próbáltam, hogy megy-e tovább, azt írtátok nincs értelme, egyből feltoltam 6000MHz-re és szia)
GPU tweak-ben nem tudom 1225 mV-tól feljebb tolni, pedig szerintem bírna még menni, csak nem kap elég áramot. Az fölé lehet még feszt emelni?
(#9562) miresz - 12.11 beta van fent, de már leszedtem a 12.10-et
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9555 üzenetére
Gadget rosszul írta
én is jó helyen néztem
-
DeathAdder
veterán
Még hynix rammal sem. Hiába vártam mint a hülye ,kerestem hetekig éjjel nappal és fizettem érte többet, gyengébb még az átlagtól is
Érdekes, hogy nem fagy le a gép, vagy kap kékhalált vagy ilyesmi, hanem megáll az első képkocka után, ekkor megnyitom a feladatkezelőt és mutatja, hogy a program nem válaszol. Legyen az játék vagy benchmark, de windows attól még ugyanúgy használható tovább.
Miféle fagyás ez?
(próbálnék feszt adni, de az sem megy, még mindig úgy kell, hogy c/...afterburner -ben a UnofficialOverclockingMode-et átírom 1-re?) -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9539 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9537 üzenetére
Létezik, hogy az amd catalystban az overdrive-ban határig nem lehet felhúzni gyári fesszel?
Ja a teljesítményt toljam fel +20-ra? (azért mert fel van tolva)
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Azta rohatt, hát ez szíven ütött
Amd overdrive-on keresztül 1050/1450-en el sem indul a Heaven
Hiába vadásztam hetekig, most úgy látszik ez a leggyengébb elpidástól is gyengébb
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Tegnap én is birtokosa lettem egy Asus V2 7850-nek
Ő bizony Hynixes
Nem volt még időm letesztelni, eddig ettem vele a kaksit, vagyis nem vele, hanem először a Driver Sweeper-rel, aztán meg a physx-el
Soha nem volt még bajom a D.S.-vel, de tegnap..Radeonnal azonnali kékhalál boot után, nV-vel 2 perc után lekapcsolt a kijelző
elég volt az a 2 perc, hogy mindent elmentsek és formatáltam (aztán a physx miatt 4x is, de megoldottam
)
Egy bizots, soha többet nem fogom merni használni ezt a d. sweepert
Visszaolvastam a fórumban, ezentúl én is a DriverCleanerDotNET-et használom, ha csak tehetem. -
DeathAdder
veterán
Tehát akkor az Asus V2 7850 -nek egy darab 6 pines tápcsatia van, igaz?
-
DeathAdder
veterán
Valaki tudja hánytűs tápcsatlakozója van az Asus V2 7850 -nek?
gugli a barátom, de abból az irányból ritka képet látni róla -
DeathAdder
veterán
válasz
csucsbicep #9091 üzenetére
Mikben nyilvánul meg a pontosan, ha valakinek CPU limitje van? (azon kívül, hogy nem pörög ki a vga)
-
DeathAdder
veterán
válasz
seederking #9075 üzenetére
De úgy volt/van
Rám írt egy fórumtárs, hogy neki van egy elsők közül való Sapphire 7850 hynix, amit el fog adni ha meglesz az új kártyája a jövő héten.
Abban maradtunk, hogy nem is teszi fel apróra, ha engem érdekel, de addig nem adja el ameddig nem lesz meg az új kártyája. Viszont ha addig találok valamit és tetszik, akkor azt még megvehetem (úgy is eladja pár óra alatt, ha úgy hirdeti meg, hogy Hynix ramos)
Ez mégis alig 1 hónapos, Asus V2 és jobban is tetszik és persze nem utolsó sorban személyesen tudunk találkozni
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8999 üzenetére
Akkor tényleg ottvan egy porig húzott 7850, mint egy gyári 7950 (100 pont eltéréssel)
De nem létezik, hogy egy szarrá tuningolt i7-860 kevésnek bizonyulAz egy nagyon erős processzor
szerk: előző kérdésem
létezik hogy egy olyan új Asus kártya hynix ramos?
-
DeathAdder
veterán
Fórumtársak egy gyors kérdés
Friss hirdetés PH-n.
Eladó egy ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 videokari!
Az alkuképes igaz, de azt mondja megnézte és Hynix ramos. Nem tudta előtte mi az, úgy mondtam, hogy nézze meg (és 2012.09.05-től garanciás
)
-
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8989 üzenetére
Azért lényegesen több pontot értél el, mint előtte a fullra pörgetett Hynix ramos 7850-nel (ami állítólag 1200 felett már 7950 szintje )
Akkor most hogy is van ez?
-
DeathAdder
veterán
Engem nem zavar a nagyobb testű kártya mérete, sőt jobban be is jön, ha minél nagyobb monstrum van a gépemben
Alpachino - "a gyári sebesség különbözetet fogjuk visszakapni"
Tehát ha egy tugggyukmilyen (
) 7850 el tud érni egy gyári 7950-et, akkor a 7870 még ezen is túlmutatna 15-20%-al?
szerk.: lehet kétértelmű, de nem kötözködni akartam
csak kérdezem.
-
DeathAdder
veterán
Elpida:
Mi a különbség a Sapphire és Sapphire OC között azon kívül, hogy picit magasabb órajelen ketyeg?
Hűtés ugyanaz?Valamint a felépítése teljesen ugyanaz és csak gyárilag fel van húzva úgy mintha én felhúznám a nem oc kártyát? Tuning esetében a tűréshatár is nagyjából ugyanott van? Tehát az oc nem bírja jobban a tuningot
-
DeathAdder
veterán
Szimpatikusnak tűnik
Meglátom mi lesz, pár napig még keresek Hynixeset, ha nem találok akkor veszek újat.
De ha valaki úgy dönt, hogy megválik szeretett hynixes kártyájától az kérem írjon nekem privátot
-
DeathAdder
veterán
válasz
Dealer95 #8728 üzenetére
Hool??
DroiDMester -el beszéltem priváltban ő az msi-t ajánotta, ami jó eséllyel lehet még mindig Hynix ramos lehet [link]
Igaz drágább is.
Tehát egyáltalán nem éri meg régebbi elpidásat venni az újjal szemben? Mondjuk ha lealkudnám 45k-ra sem?
Semmi eltérés egy májusi és egy most újonan megvett elpidától?
Szeretném a keretemhez mérten a lehető legtöbbet kihozni vga fronton -
DeathAdder
veterán
Azért kérdezem, mert 50k lenne (tehát még drága is), de akkor nem ér annyival többet, hogy ne újat vegyek párezerrel drágábbért sok sok garival.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mi a véleményetek egy 7850-ről ami májusban lett véve, de Elpida ramos?
Abba már semmiképp nem lehet akkora pontenciál mint egy hynixben? -
DeathAdder
veterán
válasz
DroiDMester #8512 üzenetére
Csak a SAPPHIRE modellek voltak Hynix ramosak?
Megéri a tuning? Mennyi fps-t lehet nyerni pl. egy Cry2-nél vagy bárhol máshol?Tehát azt mondjátok 12.11 driverrel hozható a 6970 teljesítménye 7850-el. De mi a helyzet ha tuningoljuk is? Eléri a GTX580-at is akár?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
7850 vásárlása előtt állok és szeretném az ő topikjában megtudni, hogy milyet válasszak. (újabb, vagy régebb, milyen gyártó stb..)
Utánanéztem és úgy látom ez a legjobb ár/érték arányú kártya jelenleg a piacon
Nem titok, hogy ki szeretném hozni belőle a maximumot amit csak lehet. Olvastam, hogy vannak valami Dual-X, Hynix, Elpida verziók, de fogalmam nincs hogy milyet vegyek és egyáltalán, hogy milyet keressekKi lehet az szűrni egy hirdetés alapján?
Tudnátok ebben segíteni?
Régebben 6970-em volt, azt mondják a "Milyen videókártyát?" topikban, hogy 12.11 driverrel már a gyári 7850 is hozza ezt a szintet és még van bennük rendesen tuningpotenciál. Legalább is bizonyos modellekben és ez érdekelne engem elsősorban, hogy milyet keressek, milyet válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged