-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guseppe
tag
Komolyan minden Gigabyte 7770OC-val ugyan ez a helyzet? Komolyan nagyon mérges vagyok a gyártóra. Kedvező árú kártya 3év garral, azért vettem én is de, hogy mindegyiknél sorozatos hiba legyen az, hogy alvó állapotból nem ad vissza képet. Komolyan felháborít! Egy átlagos vevőnek, aki bemegy a boltba vásárolni miért kellene értenie a vga bios frissítéshez??? Többek között nálam is jelen volt ue a hiba, most már örülök neki, hogy mást kellett választanom.
-
fi:zi'k
nagyúr
"Illetve olyan problémám lenne, hogy a venti alig hallható,de zavaró cicergő/sípoló hangot ad."
Nálam is csinált ilyet 40-60% fordulat között. De mivel 60% fölött már hallható volt és 40% alatt is elegendő teljesítményt nyújtott, így 30-35%-on használtam.
Egyébként eddig minden ventinél tapasztaltam már ilyet ami nálam volt/van.
Az okát nem tudom, mivel nem állandó és független a használati időtől is. -
sb
veterán
Ki kéne, de nekem asuson a 12.4 nem kapcsolta ki a 12.3 meg kikapcsolja és 2mp múlva újra felpörög.
Még nem tudom, hogy miért. Annyit olvastam a témában, hogy kikapcsolt monitor mellett is érzékeny lehet, ha van vmi futó alkalmazás, ami esetleg terheli a vga-t,akár csak frissíteni akar vmit a képernyőn. Most úgy próbálom majd ki, hogy lecsukok minden progit a taskbarra, de remélem elindul. Ha ennél is érzékenyebb akkor ez elég használhatatlan feature...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest