- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
Pontosan, de nem csak ezen új szériáknál , hanem még régebbi típusoknál is előjött ilyen alap órajeles mizéria.
Felületesen meg kb 3-4 hete volt, hogy mintha említettek volna valami - szintén külföldi fórum - olyat, hogy ez valami védelmi mechanizmus esetleg?De hát passz igazából, majd egyszer kiderül a tényleges ok: gyári hiba, bug vagy így lett kitalálva bizonyos típusoknál, hogy közbelépjen a bios és visszavegye.
A lényeg tényleg az, hogy tökéletes úgy ahogy van a gyárilag ezen típusok - úgy kell használni - és csak ha belenyúl az ember, akkor veszi vissza random módon a gpu vagy memoria sebességet. -
stefi76
aktív tag
Van erről szó külföldi fórumokon is, ott talán ha jól emlékszem az UEFI bios miatt van valami varia, hogy nem tolerálja az órajel birizgálást.
Nekem a Sapphire csinálja ugyan ezt, de én csak próbálgatni akartam, "mi lenne ha", de elkezdte ugyan ezt a a játékot és hagytam a francba, tökéletes a gyári teljesítmény, emiatt vettem.(#16429) SZN
Nem halt be a kártyád, hanem csak a gyári funkcióban hajlandó dolgozni, a tuning miatt avatkozik be valami és vesz vissza.Mister_X
Melegedéskor először illenék agyonhajtani a ventillátort, aminek azért már hangja van 100%-on, mint csak úgy visszavenni az órajeleket. -
stefi76
aktív tag
Esetleg Sapphire 7790?
Nézd csak meg a CCC-ben, hogy amikor tuningot akarsz - legyen az GPU, memória vagy a power target - szépen fogja magát az órajel, - vagy GPU vagy a memóriáé - visszaáll az alapra és ott is fog maradni.
Szóval vagy fogsz kapni egy GPU 300 vagy egy Memory 150 MHZ-es fix órajelet, ami nem is fog innentől emelkedni, hacsak nem adod vissza neki a normál alap értékeket/beállítást - és ha jól emlékszem - újraindítást is igényelni fog ilyenkor a dolog. -
SZN
tag
Akárhogy tekerem és próbálok lassan mindent amit a neten olvastam, egyszerűen nem akarja. Nem is ez a része zavar, mert ahogy mondtam, 0 és +5%-on jó, hanem az, hogy nincs egy hetes sem és máris ilyen hibák jönnek elő. A végén inkább visszaküldöm, még jó hogy létezik ez a 8 napon belüli elállás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest