- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz
ZetorGumi #353 üzenetére
Na jó, de az 5750-el meg elég volt?
Vágom én hogy egy Phenom II azért elkelne a kártya mellé, de sztem itt valami árulás lesz. Csak és kizárólag a rajtrács animációnál esik le az fps 14-15re. Utána a rajtra már visszaáll a megszokottra. De az 5750-el ott sem volt gond... Na mind1. Ez legyen a legkevesebb. Köszi a segítséget.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
ZetorGumi #330 üzenetére
Lecserélted 6950-re a 77x0-et?
Tudom, hogy javították.
Mivel megszűnt a képremegés, így már igazából nem is érdekel.A venti meg pont, hogy a win betöltésekor pörög fel, előtte nem. Amíg el nem indítom az Easyboostot, addig pörög is folyamatosan. Bár így is lényegesen halkabb mint az előző hűtőm, de minek.
-
AusWolf
őstag
válasz
ZetorGumi #326 üzenetére
Igen, egyelőre ez a legfrisebb.
Más téma:
Kíváncsiságból felindulva kipróbáltam a 7770-et az alaplapom x4 módban működő pci-e foglalatában, hogy ha esetleg vennék egy másikat cf-hez, az mennyi pluszt adna. Érdekes, hogy benchmarkokkal 720p-ben alig van különbség (3dmark11-ben ~10%, furmarkban 0), játékok alatt fullhd-ben viszont van, hogy 40-50%-kal lassabb, mint x16 módban. Úgy látszik, új alaplap is kell, ha netán második kártyát vennék. -
-
SylverR
senior tag
válasz
ZetorGumi #277 üzenetére
Hm.. Én hónapokig használtam sima VGA-n át vibrálás nélkül a monitort, és nem volt semmi vibrálás. Mondjuk én egy szűrős kábelt használtam, nem pedig átalakítóval egy dvi-t. Amint meglett a DVI kábel, átkötöttem. De nem tapasztaltam különbséget.
(Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak furának tartom. Anno boltba is mondták nekem, hogy a szűrő nélkülivel vibrál a kép, mert bezavarnak neki a különböző cuccok. Néha meg szűrővel is, de sosem tapasztaltam a jelenséget.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest