- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
6990 szerintem is jobb választás, lehet , hogy melegszik de , ahogy mondod 2x 6950 v 6970 jobban melegszik az fix. Ami lehet csak egy apróság de tuningal se kell vacakolnod, nem kell semmit se állítani, afterburnerben , hogy 950 mhz fölé vidd, mint a 6970 vagy a 6950 esetében.
-
A.tessz
senior tag
válasz
VateRicsi #253 üzenetére
Itt találtam egy tesztet, i 7 2600k t alapon használják! 32000 körül ad 3dmark vantageben! Názd meg összehasonlításképp! És ez csak a gpu pont, lehet ám , hogy teljes pontban reális a 27k, az meg csak annyit jelent, hogy alapon nem hajtja ki a proc, de ha nem 3dmark pont vadász vagy, attól még játékban sokkal jobban fog az menni így is!
-
A.tessz
senior tag
Akinek esetleg problémája lenne a witcher 2 vel, vagy akármelyik újabb játékkal cf(ezt úgy értem akár a 6990, vagy akármilyen cf alatt
alatt, csak ajánlani tudom a következőt, már előzőleg is írták, de böngészőt ne felejtsetek el bekapcsolva miközben játszotok, nálam kb ez vitte el legjobban a teljesítményt, witcher 2 alatt vsync off nálam valamint erre most figyeltem, 95-98% os kihasználtság van a vga magokon és 100 fölött fpseket produkál uber sampling on al! Persze az 1.3 as patch fenn van valószinű ez is adott hozzá!
-
A.tessz
senior tag
Én vizeztem , Hk blockal, barmi jók a hőfokai, jobbak mint a 6970 ek blockal. Nem kis beruházás vizezni, de nagyon meghálálja magát, ezek a kártyák konkrétan tuning alatt, játékban ontják magukból a hőt. Egyedül még csak csak elmegy de így , hogy bedobtam mellé a 6970 et!
-
A.tessz
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #215 üzenetére
Akarom mondani St van nekem, nem stx mindíg összekeverem! Egyébként egy igen jól sikerült darab!
-
A.tessz
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #213 üzenetére
Akkor lehet a hagkártya (asus xonar essence stx) lesz, elég szerencsétlen helyen van a rapmpage III ban , konkrétan a 6990 és a 6970 között, ok van azért hely nem közvetlenül mellettük, de nem hiszem , hogy szereti azt a hőfokot... A venti fordulatszám nem emelése , nálam elég sokszor előfordult, atival nvidiával egyaránt, ezért inkább használom a venti profilt msi afterburnerrel ha tehetem.
-
A.tessz
senior tag
Kinek , hogy izzad a rensdzer így a 30 fokokban? Nekem , ma egyszer lekapcsolt a tri fire. Be is dobtam gyorsan afterburnerrel a venti profilt, egyébként 1-1,5 hét és megvan a vizhűtés a drágákra.... Egyre jobban kezd körvonalazódni, hogy nem is árt majd!
-
A.tessz
senior tag
Na megvan a kártya, elég szépen muzsikál nem találtam eddig hibát rajta, hangja auto ventin alig van, ( mondjuk nem piszkáltam eddig nagyon) bepattintottam az ati auto tune programját ami feltette 975 mhz es core clockra, 5% fesz emelésnél.
-
A.tessz
senior tag
Üdv Urak holnap érkezik a gigabyte 6990, majd írok tapasztalatokat!
Eddig Nvidia volt a gépben , nem vagyok elvakult, de tetszik a 6990!
Már az 5970el is szemezgettem, de most nem tudtam megállni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest