- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
válasz
Interceptor #18854 üzenetére
Üdv!
Kollégám külföldi garral rendelkező Giga 5870 Oc-jét vittem be a számtech. boltba, mert a vga egy pontban találkozó és kiszélesedő fekete és színes csíkokat, villódzó foltokat rajzol ki autós- és más gaméknál (nem mindnél). Op. rendszert, drivert cserélt, a tünet nem változott.
Pontosabban fogalmazva a számtech-es mondta és érdekelt volna az, hogy van-e valóságalapja. Zozzhunt is kérdeztem erről, de ő ilyet nem tapasztalt.
-
Roba
tag
Leváltom a jól működő Sapphire Radeon 4850-em, ami lassan 2.5 éves lesz. A kinézett kártya az egy GIGABYTE GV-R587UD-1GD 1024MB PCIe vga. Hallottam róla olyat, hogy a tekintélyes súlyú hűtő miatt a kártya két szélét ki kell "kötni", mert a nyák elhajlását, ezáltal a meghibásodását okozhatja. 53.300 Ft. + 2500 Ft. kiszállításért tudnám megrendelni legolcsóbban. Pár száz Ft-tal drágábban kapható VTX 5870-et egyszerűbbnek tűnő hűtése miatt nem választottam.
Véleményeket várok a termékkel kapcsolatban.Köszi.
-
Roba
tag
válasz
torma1981 #18800 üzenetére
Üdv!
19-20%-kal lenne gyorsabb a GTX 570 az alap 5870-nél. Ebből 5-10 %-ot tuninggal biztosan le tudnál faragni. A cserénél a kérdés az, hogy mennyi a 2 kártya közötti különbözet, ami általában nem éri meg.
Ha mégis csere mellett döntesz akkor a Giga GTX 560 Ti Soc-ot javaslom kicsivel olcsóbb, valamivel kevesebbet fogyaszt, teljesítménye majdnem ua, mint a GTX 570-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest