- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
válasz
belaazallat #30855 üzenetére
5870-m van. És szerintem töredezettségmentesiteni kéne a partíciót, amelyiken rajta van. D3 igen.Nem tudom, hogy világit-e gondolom.
-
Blizz
őstag
válasz
belaazallat #30851 üzenetére
1680x1050, Wow és diablo a lényeges. Hát diablonál minden maxon ott nincs recommended,wownál meg recommended, viszont ahogy mondom első 5-10percben minden ok.
-
Blizz
őstag
Sziasztok,1 hete tettem fel a windowst a videokártyám a legújabb drivert használja, alapból nem dvdröl tettem fel, hanem letöltöttem (a drivert). Mégis a játékok egy idő után elkezdenek akadni és nem értem miért(5-10perc után). nagyon apró akadozást érzek minden másodpercben,eléggé idegesítő tud lenni,bár lehet az is hogy valamelyik háttérben futó program okozza.
Valami ötlet esetleg?
-
Blizz
őstag
Sziasztok most tettem fel egy win7 64bit ultimate rendszert letöltöttem a legújabb amd drivert és kék halállal újraindította a gépemet..5870-et használok eddig semmi ilyen probléma nem volt vele..mi lehet a baj? youtbeon 1080p-s videokat kiteszem teljes képernyőre fekete az egész kép..full hd-s filmek nem működnek
-
Blizz
őstag
Sziasztok,nekem olyan problémám lenne,hogy a monitort nem mindig ismeri fel a gép.Többször ki kell húznom a monitor kábelét és be kell dugnom, majd csak azután ismeri fel. Vettem egy új kábelt,ha azt bedugom, akkor meg nem tudom optimálisra állítani a felbontást. Mért van ez valaki nem tudja? (ati 5870 win7 64bit)
Lehet esetleg drivert kéne frissíteni,de nem hiszem...
-
Blizz
őstag
Sziasztok,a vízhűtéses megoldáson kívül van e más,hogy ne legyen hangos ez a kártya? Mert játék közben alig hallok valamit...
-
Blizz
őstag
Sziasztok, 200ezer forintból szeretnék összeállítani egy gépet 5870-es kártyával.
A kérdésem az lenne,milyen alaplapot,procit,tápot javasoltok hozzá?
( A 200ezer tartalmazza az 5870-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ALIENWARE Area-51 R5
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest