- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze.
Mivel amire töltessz, az dolgozni fog a háttérben, és az fog akadozást okozni. Erről beszéltem, én a gyorsabb winyómon se tudtam egyszerre D3-azni meg mást csinálni (pl. letölteni). Ha másik winyóra, vagy egy külső winyóra töltessz, úgy viszont teljesen jól megy.
-
HSM
félisten
Hát, csak ezért ne vegyél külső vinyót.
Valakitől kérj kölcsön, vagy pendrive-ot, és próbáld ki először.
De lehet, egy rendszerwinyó-cserével jobban járnál.Vannak erre topikok, ahol ezekkel jobban képben vannak és tudnak segíteni ON-ban is.
+ott a játék topicja, ott is megérhet egy kérdést a dolog. -
HSM
félisten
Elvileg a késleltetésre érzékeny a játék, ami nálad a 20ms nem túl acélos, szóval meg lehet próbálni, vagy elvileg még pendrive lehet neki jó megoldás.
Az én winyómnak 12,5ms volt raid-be rakás előtt, az átlag meg 95mb/s....
Próbálkozni kell.Vagy SSD-t venni, azt szereti, bár tudom én, nem olcsó, csak ezért én se vettem volna....
-
HSM
félisten
Indíts el rajta egy HDtune-t, sima Benchmarkot... Én azokról az értékekről beszéltem... Álmában se tud egy 5400-as winyó 8.9ms-et és 150 meg 300mb/sec-et....
15napig ingyen kipróbálható: [link] Csak hogy el tudd helyezni a winyód sebességét mondjuk az enyémhez, vagy egy modern 7200-assal szemben... -
HSM
félisten
4GB? Az nem valami sok, könnyen megtelik, ha nem osztod be figyelmesen.
Nem ismerem azt a winyót, de nekem 2db radi0-ba kötött 500-as WD black-em volt, 200MB/sec feletti szekvenciális olvasással, és átlagosan 9ms keresési idővel, ami hasonló, mint egy 10,000-et pörgő velociraptor sebessége, és még ezzel is észrevehető gondokat okozott, ha bármi tevékenykedett a háttérben a winyóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Revolut
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest