- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Djuree #18647 üzenetére
Én pont most akarom lecserélni a 5850 ref hűtőjét
Nem rossz, de nem is jó. Nagy előnye, hogy a meleg levegő több mint felét kitolja a házból..
Volt ref. 4850-em.. az 5850 hűtője maga a mennyország ahhoz képest
Ez legalább tud hűteni, ha kell.. alapjáraton mikor a vga 157/300-on van a legkisebb fordulaton (1150rpm, Nincs hang) nekem 38-40 fokos a GPU. Komoly terhelésnél meg előjön a hajszárító hang, de legalább nem forr fel a kártya.
-
Hobbbyt
őstag
Nahh.. erre vártam.
Pro és KontraHőmérséklet ügyileg a ref. hűtéssel is nagyon meg vagyok elégedve. Az egyetlen egy komoly problémája az, hogy az idő múlásával lineárisan nő a hangja is.
950/1250-on Ha a ventit fix 80% (~4100rpm) -ra kapcsolom (ekkor pont olyan a hangja mint a hajszárítónknak) 72 fok fölé nem engedi a hőfokot. Viszont sose szokott ennyin menni.
850/1200-on megy szépen, a vásárlás óta..Szóval az árakon kívül nincs komoly különbség a Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro és a Zalman VF3000A között? Mert ha nincs akkor egyértelmű.. (számomra)
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Van valami best buy VGA hűtő HD5850-re? A legfontosabb, hogy ne legyen hangja, és a tuningos meleget is kordában tartsa
Meglehet oldani valahogy a biosból a ventilátor szabályzást? :S
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már megoldania a Biosmodnál a venti szabályzást? (HD5850)
Mikorr legutoljára itt jártam akkor még csak az MSI Afterburnerrel lehetett szabályozni..
De én meg szeretném Biosból.. mégiscsak az a tuti -
Hobbbyt
őstag
Átverés ez a physx.
Millió videót megnéztem róla.. és egy olyan játék amit alapból úgy írnak ,hogy nincs benne az nv keze..majdnem tudja hozni azt a szintet amit a "nagy physx" Sőt nekem a füstje kifejezetten nem tetszik.. foltos és semmi köze az valósághoz (metro2033):S az a kevés extra amit nyújt.. nekem egy kanál cukrot sem ér.Úgyse a robbanást fogom figyelni mikor mellettem robban a tank és menekülni kell -
Hobbbyt
őstag
Sajnos.. mondjuk én évek óta elvagyok 2 csatival
(1 monitor.. 1 tv)
Más : Nektek normálisan müködik az ati catalyst contorl center? Nekem ha felteszem a vga ha törik ha szakad akkor is 400/900-on megy
Én meg csodálkozok ,hogy bad company 2 -ben 1920*1200-ban minden fullon 8x élsimitásnál csak 25-30 fps-em van -
Hobbbyt
őstag
válasz
CptMisi #9216 üzenetére
Nálam 2 éve volt az ,hogy hogy megvettem méreg drágán a HD4870-t De elötte 1 hónapig nem volt csak pci-s matrox. És előjöttek ezek a régi játékok.. Pl. Heroes3, DungeonKeeper, Worms armageddon, és mikor meglett a 4870 akkor is ezekkel játszottam vagy fél évig
Szóval.. hazsnos volt.
úú nekem a ControlCenter azt csinálta, hogy kilőtte a powerplayt. Nem 157/300-ra vette vissza magát hanem csak 450/900-ra
szóval most csak driver van. De így mükdik.
-
Hobbbyt
őstag
Valaki megtudná nekem mondani ,hogy miért van az ,hogy hiába álítom be a biosában a venti szabályzást ugyan úgy 85 fokig engedi és ott 37% forog :S
-
Hobbbyt
őstag
És iigen
Ma meghozta a postás a PowerColor Hd5850 -et
És megint csak arra kellett rájönnöm ,hogy a PowerColor weboldala.. egy nudli. Nem azt kaptam amit pontos típus alapján megrendeltem. Ugyanis "POWERCOLOR ATI AX5850 1GBD5-MDH" típusban az oldaluk szerint nincs dirt2.. Hát pedig deÉs még a doboza se így néz ki :S Na nem mintha bánnám... De.. nem hiteles.
Még a biosmod kicsit ki fog rajtam :S A Hd4870-en pikk pakk tudtam.. de itt valahogy hiányoznak a 3d-s értékek
-
Hobbbyt
őstag
válasz
fsb1000 #9046 üzenetére
Hmm én inkább azt nézem ,hogy közel +40% -al drágább egy HD5870 közben a teljesítmény 17-23% között mozog. Ergo drága.
A Cigin én is nagyon sokat sporolok. Látom a a környezetemben.. Havi 4-5 e ft könnyedén a zsebemben marad.. és még büdös se leszek. Erre szoktam mondani ,hogy tiszta haszon
Tud valaki bármiféle HD5850-t névreszóló áfás számlával 60-65k körül? az a 70e nálam lélektani határt képez.
-
Hobbbyt
őstag
Mi a véleményetek a Gianninál kapható
"VGA Gigabyte Radeon HD 5850 1 GB DDR5 3 év gar: 64.990 -t"-ról?Remélem ezen még a gyors ramok vannak
-
Hobbbyt
őstag
válasz
CptMisi #9011 üzenetére
Igaz... elnézés. am3-ról volt szó
Haveromnak is megvan a maga tapasztalata ezzel kapcsolatban. MSI alsókategóriás AM3-as lapjában a samsung ddr3 1333mhz-es ramja nem akar müködni. Winben (ha eljutott odáig) mindig kékhalálozott. Visszaküldte pestre 3 napon belül.. de a bolt vissza küldte hogy a ram hibátlan. És kifizettették a postaköltséget. De a ram nála továbbra se müködik
-
Hobbbyt
őstag
Hopp
Giot: Igazatok van.. most hogy nosztalgiázok.. tényleg vágtak ők is. Csak hirtelen a HD4850-HD4870 , HD3850-HD3870 quartettre gondoltam.. ahol csak órajelbeli külömbségek voltak.
Én abban az időben (vagyis kicsit előtte) még boldog Sapphire Ati Radeon 9500 tulaj voltam később 9500pro majd 9700pro lett ugyan abból kártyából
Mondhatni úgy erősődőtt ahogy azt az igények követelték Pedig használtan vettem 10e ft-ért. És hencegtem vele haveromnak akinek 9600xt-je volt és méregdrágán vette. Utána jött az híres 6600GT utána X1950pro. Szóval az "Xxxx" széria nekem kimaradtt
És pl. ha egy HD 5850-nek csak a memóriáját húzzuk HD5870 órajelekre? Akkor mekkora lesz a külömbség?
-
Hobbbyt
őstag
és Robi BALBOA:
Igazából ez csak egy mi lenne ha..? Már egy HD4870 teljesítményével is megvotlam elégedve.. csak ez olyan.. amit letiltottak.. azt engedélyezni is lehet valahogy(ha egésséges a gpu) Mert eddig nemigazán volt jellemző az atinál a letiltogatás.. mindig csak az órajeleket butították. Azt meg tuninggal könyedén helyre lehet hozni
Köszönöm a tesztet. Ez tényleg jó.
-
Hobbbyt
őstag
Hmm
Lehet hogy valaki már feltette ezt a kérdést.. és kapott is rá választ. De azzal én nem találkoztamSzóval:
"A HD 5850 mennyivel butább mint egy HD 5870? Leginkább itt a nyomtatott áramkörre gondolok.. mert azon gondolkozok ,hogy mivan ha olyan példányt kapok amiben mind a 1600sp tökéletesen müködik? És milenne ha egy HD5850-re WinFlassel egy HD5870-es biost nyomnék? Ha nem müködik max benyomok mellé még 1 vga-t és újra flasselem.. igaz?"
Ez egy gondolat menet akar lenni.. remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest