- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
cowboy_bebop #2073 üzenetére
nem fogok bele menni egy flame viharba, mert nem emeli a topic színvonalát és nem is erről kéne szólnia, másrészt aki már megvette az úgy is mindenáron igazolja magát, senkit nem akartam lehülyézni általánosságban, csak eddig mindig megérte picit várni, ennyi
-
BemAnyó
senior tag
válasz
tom_tol #2067 üzenetére
Ha emlékeznél hogy az összes eddig megjelent VGA nal milyen gondok voltak az első szériáknál TE nem írnál ilyen meggondolatlanul, pláne hogy eleve gondok voltak vele, jah meg olvas el 1-2 külföldi tesztet, sehol sem brillírozik úgy ahogyan azt megjósolták. Ez tuti biztos fog javulni, de a jó tuning hoz még mindig mázli kell, és a gyártástechnológia pedig egy ilyen folyamat, az első 1-2 hónapban tuti több lesz a hibás, miért is lenne másképp ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
FragMaster #2065 üzenetére
nagyon korán vetted, pont erről beszéltem, én megvettem 38 ért és amikor tönkrement rá 8 hónapra akkor 32 ért számították be (vagyis adtak érte cash -t vissza), a toxicot akkor vettem 42 ért most talán ér 28 at, jövő tavaszra (Áprvége/Május) talán 18 ért még eladható lesz, viszont addig az 5870 szerintem lemegy legalább 70re és akkor az 5850es reális lesz 50 körül persze ez csak spekuláció de én ebben reménykedem ,aztán az idő elteltével úgyis pontosítok majd és tovább spekulálgatok
-
BemAnyó
senior tag
válasz
katt777 #2053 üzenetére
Egyetértek, 2010 tavasz előtt nem érdemes beleugrani bármilyen csábító, pláne addig az NV kiadja a saját csodáját, ami nem lesz ugyan közvetlen konkurencia, de azért az árakat egy picit megcibálja (remélhetőleg), csak az zavar hogy addigra a jó kis tokszikomért max kapok egy korsó sört meg egy pár főt virslit mustárral, nagyon durván zuhannak az árak, bezzeg a jó kis 8800 gt bitang jól tartotta az árát, kár hogy behalt, most arról cseréltem volna 4890 -esre tavasszal ha bírta volna addig, no mind1, ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest