- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
SirKero #7809 üzenetére
Az alapelképzelés az volt hogy alaplapi vga lesz. Meg is vettem egy Giga 785gm-us2h lapot hogy majd azzal hajtom a tévét ami egy Samu 52a656. De mindig ott motoszkált a kisördög hogy egy ekkora tévén már a játék is élvezetesebb lehet, nembeszélve arról hogy egy elég komoly hangcuccom van van, amin a játékok hangjai is jobban szólnának. Így most ott tartok hogy össze kéne raknom egy htpc-re is ideális konfigot, amely 2D-ben teljesen csendben van, de ha játszani szeretnék akkor van benne kraft. A proci is ennek a szellemében lett kiválasztva ami egy Phenom II 925 lett. A hdd meg egy Samu F2 ecogreen 5200rpm-es a szinte nulla rezonanciája és melegedése miatt.
Csak még azt nem tudom hogy ha játszani fogok szeretném kerülni az egér-billentyüzet párost, mert a szoba úgy van kialakitva hogy ezeket nem tudom hova lerakni, ezért egy ilyen vezérlőt szeretnék, csak azt nem tudom hogy ezzel pl. a GTA4-et lehet-e irányitani.(OFF) -
Sza_Sa
senior tag
válasz
SirKero #7806 üzenetére
Bocs, megnézhettem volna az adatlapodon, eszembe sem jutott, annyira méregettem hogy hogy férne be
Még egy dolgot kérdeznék, 2D-ben mennyire melegszik és mennyire hangos a kártya? Nekem alapfeltétel hogy filnézéskor kussban legyen és lehetőleg ne okádja tele meleggel a házat. -
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok!
Megkérhetek valakit hogy pontosan mérje le az 5850-es méretét? Ami fontos lenne az a kártya hossza a lemeztől a végéig,+ a tápcsatlakozó kilógása, illetve a kártya magassága. Nem merem megvenni, mert nem biztos hogy be fog férni a htpc házamba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest