- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorosz
aktív tag
válasz
Grave_444 #27972 üzenetére
Ugyanez a hiba nálam is, 5870 OC-nél. Illetve nálam nem hiba, mert a gyári órajeleken minden ok, csak ha húzom, akkor kockásodik be ugyanígy mint neked.
Az érdekessége, hogy ha a ramot húzom vagy ha a Gpu-t, akkor is is ugyanez a hiba, szóval arra jutottam, hogy ez bizony a kártya tápellátásának a határa.
BF3 alatt nekem például SOC órajeleken (950/1250) végtelenségig jáccható, míg WorldOf Tanks alatt 3 mp-ig hajlandó boxmentes üzemre.
Loggolom a kártya erhelését, és azt látom, hogy a 100%-os terhelésen túlhúzott frekvencián jön elő a hiba.
Esetleg próbáld meg downclockolni, mondjuk 800/1150-re, és ott előcsalogatni a hibát.
Szerintem nem fog előjönni. -
Csorosz
aktív tag
Ugyanez volt nálam is használt hd5770 GBT karival. Főleg Vantage alatt hibázott, aztán nekem végleg megdeglett.
Még garis volt, hála a 3 évnek. (2 éves volt a kártya)
Kicserélték vaci újra.
A garancia újraindult, ismét 3 év van az új VGA-n.
Szerintem nyugodtan lehet venni Giga kártyákat. Nagyon korrekt a gariztatás, ha baj van.
Árban a konkurencia alatt vannak, és nagyon sok saját tervezésü VGA-t adnak ki, melyek komoly tuningpotenciált rejtenek. -
Csorosz
aktív tag
Feltetttem a youtubera, hogy ne kelljen letölteni:
-
Csorosz
aktív tag
Reményeim szerint itt egy nézhető dropbox link a Green funkció működéséről.
-
Csorosz
aktív tag
válasz
halisa #27867 üzenetére
OK!
A történet ott kezdődött, hogy korrekt áron tudtam szerezni egy 2 év garos Gigabyte 5870 OC kártyát.
Már az elején feltünt a hasonlóság az SOC kártyához viszonyítva.
Az 587OC kártyáról a neten egy darab tesztet sem találtam, nem értem miért. SOC-ról van egy rakat.
A legnagyobb különbség az SOC verzióhoz képest az OC Guru túlhajtó program hiánya, amely csak a SOC verziót támogatja. Ezáltal le kell mondanunk a feszültség emelésen kívül az energiatakarékos mód használatáról is.
A feszültség ellátás SOC (és OC) kártyákon 6 fázisú, de csak az imént említett szoftver feltelepítése után van lehetőség ezek szabályozására.A SOC biost nem lehet egyszerüen felhúzni az OC-ra. Force flashelni kell. Hosszú kutakodás után találtam meg ezt a fórumot. [link]
Az utasításokat követve SOC bios van a kártyámon, és már nem áll le az OC guru az indításkor.
Előtte azért érdemes letesztelteni a karit, hogy viszi-e az emelt órajeleket, mert nem véletlenül lett a kártya OC verzió Soc helyett. -
Csorosz
aktív tag
Sikerült egy Gigabyte 587OC kártyát SOC-ra flash-elni.
Ha esetleg vkit érdekel a menete, szivesen elírom a mikénteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest