- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
Rosszul fogalmaztam, szóval jobb oldalt fenn az kis fehér borsonyi takony az ami eléggé szét van repedezve, nem tudom érdemes lenne e esetleg azt is ujratenni, bar ahogy látom a kis chipet igy is lefedi. Gondolom körömlakk lemosó nem megfelelő a tisztításhoz. A paszta mennyiségére majd figyelek, ez a keresztben két csík tetszik. Remélem nem fogom elcseszni. Az igaz h a mag közepe az ami eszenciális, és ha a szélein nem homogén akkor abból meg gond nem lehet?
-
L4D1K
őstag
Csütörtökig sajna áll a projekt, addig se szerszám se idő nincs rá. Viszont addig is, mivel még sosem csináltam, az ujra pasztázással kapcsolatban lenne pár kérdésem. Elsőkörben, mivel érdemes a hűtőről, gpu ról eltávolítani a korábbi rászáradt anyagot? Illetve a már tiszta felületre hogyan és milyen mennyiségben kell felvinni a pasztát? Bónusz kérdés, az egyik kondi tetején egy nagy kupac fehér száraz szetrepedezett "burkot" találtam, mintha a hűtőtől védené a kondit. Mi ez pontosan, és érdemes e cserélni?
-
L4D1K
őstag
Hát vmit ki kell találni, mert ez így nem állapot
. Nem akarom tönkre vágni sem a csavart, sem a szerszámokat. Egyébként félelmetes mennyi por összegyűlt benne. Meg szerencse, h most vettem okostelót, legalább net van, tudok vhogy utalni. Igaz játék most kiesik...pont amikor erdekelne is vmi.
-
L4D1K
őstag
válasz
Repsol600 #30974 üzenetére
Megvettem a pasztát, de a hűtő kifogott rajtam. Nem tudom levenni. Van négy csavar a nyák közepén, amik rugóval vannak belehúzva egy fém keretbe, és nem jönnek ki,illetve csak kettő. A kis csavarhúzó hegye teljesen elnyíródott, a csavar szerencsére ép, de igy most nem tudom mit csináljak.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Segítséget kérnék Gigabyte 5850 es kártya hűtésével kapcsolatban. Pár órája eszeveszett módon hangosan, zajosan megy a ventilátor, mintha csapágyas lenne.
3éve vettem a kártyát, garancia már nincs rá. Van rá mód hogy házilag meg lehessen javítani, vagy érdemes rá új hűtőt vásárolni?
Illetve mit érdemes megnézni, elvégezni a kártyán, amitől esetleg helyre jöhetne?
Segítséget előre is köszönöm.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok boldog gazdája lettem egy hete egy Gigabyte 5850 es csodának. Eddig tökéletesen működött, most viszont indítás után a win7 bejelentkezésénél olyan turbina hangot adott ki, amit csak ferihegyen hallok a gépek mellett. Eddig egyszer sem csinálta, nem tudom mi lehet, de gondolom ti igen. Kérdésem az hogy mi okozta/okozhatja a ventillátor ilyen szintű felpörgését? Válaszokat köszönöm.
-
L4D1K
őstag
válasz
CptMisi #8685 üzenetére
Szia, már néztem mind2 hirdetést, előbbi valóban nem rossz a beszámítás miatt, de 3 hónap gari erősen meggondolandó. A második hirdetővel szkeptikus vagyok a 36 hsz e miatt. Valószínűleg semmi gond nincs vele, de jártam már pórul most valószínűleg az munkál bennem. Úgyhogy marad a kis boltocskám, korrekt eladók és beszámolják a mostani kártyám is, igaz nem sokért mert a garancia lejárt róla.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, szeretnék venni egy Sapphire 5850 es kártyát a jelenlegi C2D E8200 mellé. Ez a CPU 1920*1080 as felbontáson mennyire elég neki? Illetve várható árcsökkenés vagy marad a mostani 70-80 ezer ft os kategória. Válaszokat köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest